Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tank fel és lehúzod a hengert
Sziasztok! Valakinek van eladó sport kipufogója? Max egy 20-at tudok érte adni postával,de nekem az is jó ha csak rezonátor van mert végdobom az van! Előre is várom a válaszokat ajánlatokat!Itt az email címem erre küldj róla képet és hogy mennyiért adod! Előre is köszi!
Próbáltam a motort hidegindítóval beindítani de meg se moccant tőle, még felsem pörgött, míg a 100 éves csepel simán indult vele. Nem lehet az ,hogy amikor hidegen pörgettem a motort akkor eltört a gyűrűje és emiatt nem indul? A hengert lelehet szedni a blokk kivétele nélkül ?
Eladó Delloroto porlasztók (karburátor)
28mm-es torok átmérős 8ezer ft
34mm-es torok átmérős 10ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Valaki mondja meg legyen szíves, hogy a második képen lévő csatlakozóról milyen kábel hiányzik, mert nem tudok rájönni.
Már megtisztítottam, egy kis nyál is csodákra képes xD
Farokidomra használj CIF-et (Cif Cream) a sérülések kezelésére ...csodákra képes
igen megvan!
Üdv.
Valaki hirrdetett it 4XX-ezerért egy piros "új" Rs-t Jolly motoval, megvan még az? Mert már nem látom h hirdetné. Mert érdekelne.
Sziasztok!
Jolly Moto dobhoz keresek felfogató bilincset. Akinek van az kérem írjon. :-)
a tűn tegyél lejebb! elsőnek!
Sziasztok!
Karbin, hogyan lehet visszavenni a benzin adagolást? Mert szerintem rengeteg kaját kap az RS... Fekete a gyertya és érződik is rajta hogy sokat kap...
(NGK BR10EG)
Ez nem debreceni motor
Benzint kap, néztem én is úgy az újammal. A gyertya ami benne van az egy NGK R ennyi van rajta.
Vedd ki a gyertyát s kicsit indítozz s közbe tedd az ullad a gyertya helyére .
Ha sáraz marad akkor nem kap lőrét.
Nézd meg tartalékon mert becsapós. Én beszívtam vele.

De lehet hogy beragadt az úszó s nincs neki lőre.
kormány kapcsi, gyertyahézag,
A gyertya az Ngk B10Eg ?

Ez a debreceni motor ?
Sziasztok!

Vettem egy hete egy aprilia rs 125 replica 1999 évjáratú motort, és most nemakar beindulni, gyertyát megtiszítottam, másikkal is próbáltam de úgysem indult, kitisztítottam a karbit, légszűrőt, egy kis benzinnel is próbálkoztam a hengerbe, de nem akar indulni, szirka van. Lehet ,hogy a hideg miatt nem indul ? NGK gyertya van benne még újnak tűnik. Valakinek valami ötlete-tapasztalata ?
A második képen nem tudjátok, hogy milyen vezeték hiányzik?
Hibátlanul müködik, a többit emailon!
csak érdeklődés képp aza sárga farokidom honnan van nekme annyira ismerős mintha az enyém lett volna valamikor
Bilincs van hozzá?
Szia Gábor!
Mi ismerjük egymást a MAMI-ról.
A plexire már több ajánlat is érkezett,de te prioritást élvezel.
Hivjál fel 20-2959404
üdv:Attila
Szia

Fejidomtartó konzol 99-2005-ig?
Ár?
szia
a km csiga mennyibe kerül?működik?
99-205
cagiva, nekem kellene a plexi ha megvan még, köszi!