Sziasztok! Valakinek van eladó sport kipufogója? Max egy 20-at tudok érte adni postával,de nekem az is jó ha csak rezonátor van mert végdobom az van! Előre is várom a válaszokat ajánlatokat!Itt az email címem erre küldj róla képet és hogy mennyiért adod! Előre is köszi!
Próbáltam a motort hidegindítóval beindítani de meg se moccant tőle, még felsem pörgött, míg a 100 éves csepel simán indult vele. Nem lehet az ,hogy amikor hidegen pörgettem a motort akkor eltört a gyűrűje és emiatt nem indul? A hengert lelehet szedni a blokk kivétele nélkül ?
Sziasztok!
Karbin, hogyan lehet visszavenni a benzin adagolást? Mert szerintem rengeteg kaját kap az RS... Fekete a gyertya és érződik is rajta hogy sokat kap...
(NGK BR10EG)
Vedd ki a gyertyát s kicsit indítozz s közbe tedd az ullad a gyertya helyére .
Ha sáraz marad akkor nem kap lőrét.
Nézd meg tartalékon mert becsapós. Én beszívtam vele.
De lehet hogy beragadt az úszó s nincs neki lőre.
kormány kapcsi, gyertyahézag,
A gyertya az Ngk B10Eg ?
Vettem egy hete egy aprilia rs 125 replica 1999 évjáratú motort, és most nemakar beindulni, gyertyát megtiszítottam, másikkal is próbáltam de úgysem indult, kitisztítottam a karbit, légszűrőt, egy kis benzinnel is próbálkoztam a hengerbe, de nem akar indulni, szirka van. Lehet ,hogy a hideg miatt nem indul ? NGK gyertya van benne még újnak tűnik. Valakinek valami ötlete-tapasztalata ?
A második képen nem tudjátok, hogy milyen vezeték hiányzik?
28mm-es torok átmérős 8ezer ft
34mm-es torok átmérős 10ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
Valaki hirrdetett it 4XX-ezerért egy piros "új" Rs-t Jolly motoval, megvan még az? Mert már nem látom h hirdetné. Mert érdekelne.
Jolly Moto dobhoz keresek felfogató bilincset. Akinek van az kérem írjon. :-)
Karbin, hogyan lehet visszavenni a benzin adagolást? Mert szerintem rengeteg kaját kap az RS... Fekete a gyertya és érződik is rajta hogy sokat kap...
(NGK BR10EG)
Ha sáraz marad akkor nem kap lőrét.
Nézd meg tartalékon mert becsapós. Én beszívtam vele.
De lehet hogy beragadt az úszó s nincs neki lőre.
kormány kapcsi, gyertyahézag,
A gyertya az Ngk B10Eg ?
Ez a debreceni motor ?
Vettem egy hete egy aprilia rs 125 replica 1999 évjáratú motort, és most nemakar beindulni, gyertyát megtiszítottam, másikkal is próbáltam de úgysem indult, kitisztítottam a karbit, légszűrőt, egy kis benzinnel is próbálkoztam a hengerbe, de nem akar indulni, szirka van. Lehet ,hogy a hideg miatt nem indul ? NGK gyertya van benne még újnak tűnik. Valakinek valami ötlete-tapasztalata ?
A második képen nem tudjátok, hogy milyen vezeték hiányzik?
Mi ismerjük egymást a MAMI-ról.
A plexire már több ajánlat is érkezett,de te prioritást élvezel.
Hivjál fel 20-2959404
üdv:Attila
Fejidomtartó konzol 99-2005-ig?
Ár?
a km csiga mennyibe kerül?működik?