rotax 122 alaplapok és fesz-szabájzók eladók 5000 per db áron....
de ha egyben elviszed akkor a kettő alaplap és a fesszabájzó 15 000 helyett csak 13000ft...30 605 6883
Próbáld meg a légszürö ház nyilásán fúj be féktisztitóval 100% alkohol ha van szikrád és teker az inditómotor akkor röffennie kell!Ha nem röffen akkor nagyon megszivattad dugig van benzinnel a forgattyúház vidd ki az útra és told be mert igy akkár 3000.-es fordulatot is eltudsz érni kijárja magából és befog indúlni!Ez tapasztalat!
túlfolyó... sehova nem megy :) a szabadba. Hagyhatod simán ott magában, de tehetsz rá csövet is. Ha több mint 90 fokkal eldőltöd a karbit jobbra-balra, ezeken a pöcsökön megy ki a benzin
Üdv. mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne, hogy ezen a karbin az a 2 felső cső az hova megy?én szétszedve kaptam meg és nemtudom annak hol lenne a helye vagy hogy mi az :\
amúgy dellorto VHSB 34.
köszi
Üdv.
Már nem hoznak be csak autó alkatrészeket, de amúgy igazából régebben is inkább csak robogókat hoztak meg 1-2 olyat amit tényleg motornak lehet nevezni.
Megválok a cuccaimtól, egyenlőre csak az új alkatrészeket teszem fel, aztán a használtakat is. Hengerem csak új van jelenleg amíg megkapom a választ a használt blokkra az érdeklődőtől.
Hengerről egy kis infó: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hat lehet:/ majd holnap gondolkodom picit rajta, hogy lehetne megoldani. Az a baj, hogy nememlékszem, hogy fixen volt a kapcsolo az esésem elött vagy ugyan így mozgott egy kicsit.
Pedig az fogja :/ nekem is ez a bajom, hogy kicsit jobban megnyom és fordul is lefele...lehet, hogy kéne alárakni valami gumi cuccot, hogy megfogja, bár az már kicsit kókány vagy lehet rövidebb csavart kellene belerakni, hogy jobban megfogja.
Az Rx-et használtautón te hirdeted nem? Csere nem érdekel véletlenűl Rs-re meg Kp?
de ha egyben elviszed akkor a kettő alaplap és a fesszabájzó 15 000 helyett csak 13000ft...30 605 6883
Gokartosok, tőlük szoktunk elég sok mindent venni. Tavaly 3500 Ft volt az új műanyag fogaskeréknek darabja.
ezeket szabadon kel hagyni!
ÜDv
csak ne legyen drága Zoli :))))
Olyan kérdésem lenne, hogy ezen a karbin az a 2 felső cső az hova megy?én szétszedve kaptam meg és nemtudom annak hol lenne a helye vagy hogy mi az :\
amúgy dellorto VHSB 34.
köszi
Nekem vannak műanyag fogaskerekeim ha 122-es rotaxhoz kell.
Írj ha érdekel
Már nem hoznak be csak autó alkatrészeket, de amúgy igazából régebben is inkább csak robogókat hoztak meg 1-2 olyat amit tényleg motornak lehet nevezni.
Hengerről egy kis infó:
http://www.kepesmotor.hu/motor...