Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valakinek nincs Index reléje?
Ha van akkor mennyit kér érte?
Köszi az infót előre is!
Üdv.: Béci
rotax 122 alaplapok és fesszabájzók eladók 5000ft per db áron eladó!
30 605 6883
Még őszről maradt:D
Jaah, azért. 3500 jónak számít, 1-2 benzinkúton 5000 is volt. de már nem gyártják se a speedet, se a racinget.
Elnézést Rolika
Bocs elnéztem. Összekevertem a speed 2T-vel.
az agip racing? tudsz adni linket?
Rotax123-hoz van mindenem ha érdekel!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Az igen.... Webshopban 2400
Sziasztok! van esetleg valakinek eladó jó állapotú műanyag fogaskerekei a blokkhoz?
Sziasztok.
van 8 liter Agip Racing 2T olajam
3500 ft/liter
Postai utánvéttel tudom küldeni bárhová, személyes átvétel pedig Nyíregyháza, Debrecen vagy Nyírmada területén megoldható
Hellósztok lesz eladó, rotax 122 hengerem kb 30000 km van benne ,,megvolt ragadva meg elégé már kivan futva,,esetleg olcsó pénzért eladom akkinek kell dugót is adok hozzá ami belemegy,, én 120 km/h tudtam kihozni max belole
Jó estét
Rx fighter hoztok még be motorokat?
igen csak azt! nem húzom szét a blokkot örülök hogy már egyben van köszi akkor lehet úgy lesz.
Csak a deklit szeded le nem, a kuplung felől? Mert oda elég a paszta. De ha széthúzod a blokkot oda feltétlenűl kell tömítés!
és nem is folyik? csak félek mert amikor megvettem akkor is folyt azért is szedtem szét .ha meg cserélem a vízpumpát nem akarom úgy összerakni h megint follyon :S enm kell a plusz munka :D
am többiek. mit szóltok a géphez? még nincs teljesen kész de mire jó idő lesz meglesz (:
Oda én nem is szoktam tömítést rakni, a kuplung dekni alá, csak bekenem pasztával.
Köszönöm a segítséget(: pont kérdeztem fatert is ő is most mondta hogy a vízpupa lehet rossz de szerencsére van másik csak kéne tömítés ha leszedem a deknit ..:S kompletten meg nincs kedvem venni-.- meg vágok..
Az a vízpumpának ilyen túlfolyó féle, akkor csepeg ott a víz ha rossz a vízpumpád/ cserélj szimeringet vagy komplett vízpumpát ha a tengely is kopott.
Üdv. mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy a blokk alján az eleje fele miért van 1 lyuk? van 2 blokkom és mind2-n van?!?!?!? csak mert ha beindítom akkor szép lassan csöpög belőle a víz és az nem oké. :\ remélem tud valaki segíteni.
Köszi.
Enyémnek erősített, esztergált szárú nyelve van.
Én 8000-re gondoltam.
Én tudok Neked küldeni házat+nyelvet. 6e az ára.

30/423-0674
Hali. Power ház és a nyelv kellene! Ezeket mennyiért adod? Motor nem kell!