Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia honnan tudnák még plexit venni? én csak ezt a szaturnát ismerem! amugy nekem tzr 125-re kellne
ne rs 125 -re keres hanem csak sima zárt sisakot
olyan nincs hogy rs 125-re sisak!
Üdv! Valakinek van eladó bukósisak zárja RS 125-re?
Fejidom 25000ft plexi 25000ft lámpa 25000ft müszerfal tartó 15000ft kormány csutka 4000ft váltókar 5000ft
Én innen vettem még az 50-esemre...Jól néz ki meg minden, de... a minősége nagyon gyenge. Nem olyan mint a gyári plexi, hanem rugalmasabb és ha valaki jobban megnyomja véletlenül abban a reped...szépnek szép és ha nagyon nincs más akkor oké, mert nem drága, de én utoljára hagynám. Jah a lyukakat neked kell kifaragnod. Nem egy nagy kaland, de hát ha veszel valamit nem ezt várod el.
Szia!
Engem erdekelne a fejidom, fejidomtarto, 2 tukor, elsolampa, plexi, valtokar, bal kormanycsutka(suly es kapcsolo nelkul)..
Mennyibe fajna ez igy ossz vissz?:-)
250 000ft
A képen látható állapotban menyiért adod a motort ?
A henger külön nem eladó csak kompletten a blokk 75 000ft
Hello a hengert menyiért adod ?
Hiányzik az elektronikája nincs szikra nem inditható nincs pówer kipuffogó kerbi stb.Igy 250 000ft.De valószinü holnap már elviszik a 2 kereket
egybe mennyi lenne?
Mellesleg ne haragudjatok amiért az 50 es fórum után 125 fórumba is bemásoltam a szövegemet, de fontos lenne a dolog! Előre is köszönöm az értékes hozzászólásokat / ajánlatokat!
A képről lemaradt egy hátsó felni gumival aminek piros a színe, amúgy a gyújtáskapcsolón és a műszerfaltartón kívül az összes látható alkatrész eladó. Nem túl sok, de még szerencse, hogy csak ennyit sikerült tévesen megvennie a srácnak!
Sziasztok Apriliások!

Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek! A problémám az, hogy egy barátomnak szüksége van egy am6-os RS 50 vázra mivel az övé sajnos több ponton is megadta magát egy ároklátogatást követően. Mivel nem tudta, hogy am5 és am6 váz között különbségek vannak (szemre nem, ezért becsapós ) vett egyet amin vannak kerekek, lengőkar, teleszkópok, ( így egy pár felesleges mivel azokat vette meg először ) + egy csomó nekünk felesleges dolog, amikről kérdésre bármikor adunk információt / árajánlatot... Ha bárkinek van infója az ügyben vagy eladna nekünk egy am 6-os vázat (am 5 csere am 6-ra is szóba jöhet!) ...az kérem válaszoljon nekem! Nagyon sokat lendítene a helyzeten. Mellékelek egy képet, amin megleshetitek a fekete am 5-ös vázon lévő eladó cuccokat. Az esetlegesen felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok! / válaszaitokat előre is köszönöm!
Aprilia Rs 125 2010.-es évj.Bontott alkatrészei eladók keveset futott minden meglévö alkatrésze újszerü 122.-es rotax blokkal.Postai úton is.Debrecen.tel:06 70 459-6036
nekem van olcsón!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Köszi!
Hello.Érdeklődnék hogy mennyibe lenne a komplett blokk?
Nincs valakinek ilyen vagy ehhez hasonló füst színű plexije...? Megbizniszelhetnénk Vagy nem tudtok egy oldalt ahonnan rendelhetnék...?
Az a gond, hogy levélként ez már nehéznek számít, és kb 1 kiló már több mint egy csomagutánvét. De megnézem majd, hogy a gazdaságosabb.