Sajnos nemnagyon. Holnap veszek hozzá másik vákumcsö meg benzincsönek valót. Igen komolyan megvan keményedve mindkettö. Véletlen még azt nemtudod, hogy a bal kormánykapcsoló( index, duda stb..) hogy van felerösitve a kormánycsutkára? Mert ha csak azt a két csavart meghúzom igaz, hogy fogja de ha nagyobb erö hat rá akkor siman megmozdul.:@
Azzal sincs gond. Forog mint eddig. Hangja ugyan az mint régen. Akksi is töltve van.
Igazából a csak az üzemanyagjelzö meg a benzincsö meg a vákumcsö lett leszedve.
De hát azok visszalettek rakva normálisan.
Ott nincs gond. Én leginkább a karbira gyanakszom. Ugye 3 hónapot állt. Nem lehet, hogy "kiszáradt"? De attol meg belekéne mennie a tankból a benyanak..:@
Körülbelül egy éve küldözgetek alkatrészeket Béci! Amúgy én lüldtem Neked annó a matricákat az RS-edre (oroszlánfej stb)
Ha nekem utalsz, biztos megkapod a relét:)
Üdv ismét!
Mennyibe kerül újonnan egy ilyen index relé?
Amúgy nem szeretem ezeket az utalásos dolgokat!
Volt rá példa, hogy utaltam pénzt, és nem kaptam meg a csomagot amit vártam!
Szerintem ha 2000Ft körül van akkor inkább veszek egy újat, valahol itt a környékbeli boltokból!
Pink-be vagy a City bike-biztosan tud hozni!
De azért köszönöm a segítséget!
Üdv.: Béci
Szeretném segítségeteket kérni. :)
Október közepén megkóstoltam az aszfaltot a motorommal.. Na de nem ez a lényeg.:) Ma rászántam magam, hogy beindítsam. Idomok levannak szedve mert fényezőnél vannak szoval elég "csótány" volt a kicsike.:D A lényeg, hogy nemindul. Szokásosan kulcs be, gyujtást ad , szivatót ráhúz és indítózok de semmi. Még 1x próba de megint semmi. Mivel lehet gond? Mielőtt megkérdeznétek benzin/olaj van benne.:) Lehet, hogy megártott neki a 3 hónapnyi egyhelyben állás?
Amúgy Aprilia RS 125-ös a kicsikém.. 2006-os.. Egy darab tuning van rajta az egy Jolly Moto carbon dob..
Légyszi segítsetek.
Köszönöm :) Üdv: Sincow
Erd.:patvaros87@gmail.com
udv
udv
Igazából a csak az üzemanyagjelzö meg a benzincsö meg a vákumcsö lett leszedve.
De hát azok visszalettek rakva normálisan.
Mi kellene hozzá?
Ha nekem utalsz, biztos megkapod a relét:)
Utánvétellel is küldhetem, csak akkor drága lesz.
Látom Komárno-i vagy!
Én Komáromi vagyok!
Vegyél fel Facebookra, tavasszal mehetnénk pár karikát ha gondolod!
Mennyibe kerül újonnan egy ilyen index relé?
Amúgy nem szeretem ezeket az utalásos dolgokat!
Volt rá példa, hogy utaltam pénzt, és nem kaptam meg a csomagot amit vártam!
Szerintem ha 2000Ft körül van akkor inkább veszek egy újat, valahol itt a környékbeli boltokból!
Pink-be vagy a City bike-biztosan tud hozni!
De azért köszönöm a segítséget!
Ha megvannak a darabjai akkor műanyaghegesztő összetudja rakni az idomokat. Az én fejidomom mondhatni legó volt de most olyan mint ha újlenne:)
Szeretném segítségeteket kérni. :)
Október közepén megkóstoltam az aszfaltot a motorommal.. Na de nem ez a lényeg.:) Ma rászántam magam, hogy beindítsam. Idomok levannak szedve mert fényezőnél vannak szoval elég "csótány" volt a kicsike.:D A lényeg, hogy nemindul. Szokásosan kulcs be, gyujtást ad , szivatót ráhúz és indítózok de semmi. Még 1x próba de megint semmi. Mivel lehet gond? Mielőtt megkérdeznétek benzin/olaj van benne.:) Lehet, hogy megártott neki a 3 hónapnyi egyhelyben állás?
Amúgy Aprilia RS 125-ös a kicsikém.. 2006-os.. Egy darab tuning van rajta az egy Jolly Moto carbon dob..
Légyszi segítsetek.
Köszönöm :) Üdv: Sincow
Nekem van, elutalsz 800Ft-ot és küldöm is levélben!
Email az adataimnál!