Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na dobtam a mailt, akk remélem ittvan pénteken (:
postaköltség mennyi lesz kb? ezt még el tudod küldeni "levélként" gondolom mert akk az csak 1 1000-es körül van.
oké jöhet (:
írok e-mailt akkor leírom a címem
és péntekre megkapod!
SZINTÉN VAN

Adok neked 10-ért egy MALOSSI membránt és PIROS első féknyerget.

És akkor kb 7 és 3 ezer ... így tetszik?

30/423-0-6-7-4
vagy email
ja és kéne sürgősen jó áron egy első féknyereg!fontos!
van valakinek?
a tuning-membrán az milyen? ja és kipufogó dobod mármint csak a hátsó része az ha van akkor milyen?
Eladó 1db 90%os 150/60R17 es ContiSportAttack motorgumi
Repedezettség és javítás mentes!
Új ára akciósan:33.000Ft

Ha valakinek kell én 20.000 Ft ba odadom
Érdeklődni csak telón! 06702465353
Már nálam van azóta
Aggyááá:)
adatlapon ott az email, vagy telefon, ha kell keress
nekem van egy, teljesen hibátlan, kompletten. annak is 8000 az ára!
Kinek van itt Pnehumatikus pover? Láttam h valaki hirdetett nemrég 8-papírsárkányért.
HA érdekel nekem van hozzá kipuffom,membránom,tuning-membránom,főfúvókám.... mindenem van hozzá!
érd.:patvaros87@gmail.com
Üdv
Sok sikert hozzá!
persze, mehet utánvéttel. Egy címet adsz és holnap fel is adom, csütörtökön már nálad lesz!
gyári az van nekemis a malossi az érdekelne.azt megbeszélhetjük.utánvéttel mehet?
van membránom ha kell!

sima gyári aprilia(rotax) - 4.000
MALOSSI- 10.000

hibátlan állapotúak

Jó lesz a 150-es, de lehet kísérletezgetni egyébként...
Rendben:-) hetvegen nekiis allok:-) amugyis az idomokat fel kell majd tennem:-)
150eset vettem azt mondták h kisebbet nem akarnak adni bele :D am 160as volt amikor megvettem. nemtudom melyik kéne mondjuk lehet a legegyszerűbb ha kipróbálom..
ja meg gondolkozok membránon csak azt se tudom honnan lehetne szerezni :S kipufogó elvileg nemsoká meglesz..
valamit kéne neki csinálni hogy faszán menjen meg ami fontos hogy r2t-hez képest is minél jobban menjen kis fordulaton is mert streetfighter célokra lesz használva ha 1x teljesen kész lesz.
ja meg erről jut eszembe ha valaki tud valakit aki csinál lánckereket az szólhatna mert rs-re nem árulnak nagyot hátra és nekem kéne kb 50 fogas.
előre is köszi hátha tud valaki segíteni
sok a levegő akkor ha ilyen. a 34esben 150 körüli főfúvókát kell, hogy találj
nektek hanyas fúvóka van a karbiban? vagyis inkább akinek 34es van.vettem bele és nézték is a gyári méreteket de nemtudom jó-e.mentem vele, bemelegítettem rendesen de elindulásnál hirtelen nagy gázra kicsit befullad, de ha normálisan adom a gázt és utána húzom oda neki akkor megy ahogy kell neki. mi lehet? vagy leveőt kéne állítani?
közép gázállásnál, a tű pozíciója számít legjobban a karbinál
Azért kérdezem mert az enyém is folytott volt, ki lettek szedve a fojtások megy is rendesen végre is, meg gyorsul is csak kiseb fordulaton nem nagyon lehet vele közlekedni, kb olyan 80-90nél 6-ba szinte nem is reagál a gázra (beáll olyan 6-7ezer környékére és úgy megy), 34-es karbi van rajta, lehet sokat kap de nemmerek kiseb fúvókát rakni bele mert a gyertya szép őszbarna. 1-be 7-ezer környékén mintha tiltana, 28-as karbival akkor volt iylen 1-be mikor a szivató rajta maradt, ebből gondolom h sokat kap. Előre is köszönöm a segítségeket.
0:9-nél az a távtartó minek a pover alá? http://youtu.be/vh9FQ3AGHPQ

A pálya Rs-ekbe van pover? Mert halottam már olyat hogy nincs, mert megcsinálják nyitottra. Most ez hogyvan?:)