Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek súber henger eladó?
nekem az alu házas kellene!
jó állapotban vannak?Esetleg jó minőségű képeket kérhetek?
szia nekem van műanyag házas
Szia Baku94 17000 nél nem adom oda kevesebbért.
szia alu házas meghajtó, de nem szeretném külön eladni csak a bovdennel együtt. fejidomtartóm nincs.
szia!
Melyik fajta km meghajtód van?Az alu v a műanyagházas?
Csak meghajtó mennyibe kerül?
Fejidomtartó konzolod nincs?
RS kerekek eladók!
Gumival, féktárcsával, stb.
ide írj: ms1964@freemail.hu
Dolce! Amiket megbeszéltünk alkatrészek mint kell kivéve a váltókar légyszíves jelentkezz az email-re amit írtam neked mert nagyon sürgős! Előre is köszönöm!
Sziasztok!Nagyoon sürgősen szükségem lenne 2008-as rs 125-höz baloldali index,kuplungkar,baloldali nagy felső idom,kormánynak a bal oldali része,komplett fejidom de az nem biztos, Nagyoon várnám a jelentkezőket akinek van vagy valahonnan tudna szerezni vagy van neki ismerőse aki tudna!Aki tud akárhonnan bármi akkor lécci itt jelentkezzetek vagy írjatok emailt: palipanos@gmail.com
Eladó!8000 ft 0620 3498275
szia Rs kerekeid nem eladóak?
hát igen ez megvan fojtva nem folyatva :D
reszeltezsd ki !
vagy vegyél reszelt hengert
ha a 2öt párba elviném menyire mehetnénk le az árbol ?
Szasztok!

Rotax 123-as hengerhez van valakinek verseny hengerpalást terve?
Cááááááá

Én kérek elnézést:)
Sziasztok! Szögletes elejű új kasznis rs 125 alkatrészekre lenne szükségem! Fejidom de az nem biztos,baloldali oldalidomnak a felső nagy része,kormánynak a baloldali része,kuplungkar,váltókar,baloldali index! Aki tudna nekem linket vagy bárkit ajánlani akinek van azt előre megköszönném vagy írjon emailt: palipanos@gmail.com
Előre is köszönöm!
hopp,bal kormánykapcsoló már nincs meg,sry.
Oldaltámasz - 2000.
Gázcsutka kapcsolókkal - 5000.
Bal kormánykapcsoló szett - 3000.
Power elektronika - 12.000
Power motor, bowden, ház, nyelv - 19.000.
Indexrelé - 1500.
Komplett hátsó kerék (lánckerék, hardy, tárcsa, csapágyak, gumi) - 20.000.(akár bontva is)
Komplett hátsó fékrendszer - 15.000.
Indítórelé - 2000.
Trafó - 12.000.
Első fékpatkó - 6000.
Hátsó rugóstag - 8000.
Kipufogódob - 8000.

Összes 50.000.

rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
Ne legyél abba olyan biztos.
Akaratlanul is észrevettem, hogy kiemelted az LY-t, de...folytás --- fojtás (ha például teljesítmény csökkentéséről van szó). Ez sajna most nem jött össze.
FoLYtás nincs benne.
Sziasztok.

Még annó készült a motoromhoz 2db rozsdamentes acélból légbeömlő fedél. Egy kis polírozás ráfér de sérülve nincs. Jelenleg ez nekem felesleges akit érdekel keressen bátran.