Dolce! Amiket megbeszéltünk alkatrészek mint kell kivéve a váltókar légyszíves jelentkezz az email-re amit írtam neked mert nagyon sürgős! Előre is köszönöm!
Sziasztok!Nagyoon sürgősen szükségem lenne 2008-as rs 125-höz baloldali index,kuplungkar,baloldali nagy felső idom,kormánynak a bal oldali része,komplett fejidom de az nem biztos, Nagyoon várnám a jelentkezőket akinek van vagy valahonnan tudna szerezni vagy van neki ismerőse aki tudna!Aki tud akárhonnan bármi akkor lécci itt jelentkezzetek vagy írjatok emailt: palipanos@gmail.com
Sziasztok! Szögletes elejű új kasznis rs 125 alkatrészekre lenne szükségem! Fejidom de az nem biztos,baloldali oldalidomnak a felső nagy része,kormánynak a baloldali része,kuplungkar,váltókar,baloldali index! Aki tudna nekem linket vagy bárkit ajánlani akinek van azt előre megköszönném vagy írjon emailt: palipanos@gmail.com
Előre is köszönöm!
Akaratlanul is észrevettem, hogy kiemelted az LY-t, de...folytás --- fojtás (ha például teljesítmény csökkentéséről van szó). Ez sajna most nem jött össze.
Még annó készült a motoromhoz 2db rozsdamentes acélból légbeömlő fedél. Egy kis polírozás ráfér de sérülve nincs. Jelenleg ez nekem felesleges akit érdekel keressen bátran.
Melyik fajta km meghajtód van?Az alu v a műanyagházas?
Csak meghajtó mennyibe kerül?
Fejidomtartó konzolod nincs?
Gumival, féktárcsával, stb.
ide írj: ms1964@freemail.hu
vagy vegyél reszelt hengert
Rotax 123-as hengerhez van valakinek verseny hengerpalást terve?
Én kérek elnézést:)
Előre is köszönöm!
Gázcsutka kapcsolókkal - 5000.
Bal kormánykapcsoló szett - 3000.
Power elektronika - 12.000
Power motor, bowden, ház, nyelv - 19.000.
Indexrelé - 1500.
Komplett hátsó kerék (lánckerék, hardy, tárcsa, csapágyak, gumi) - 20.000.(akár bontva is)
Komplett hátsó fékrendszer - 15.000.
Indítórelé - 2000.
Trafó - 12.000.
Első fékpatkó - 6000.
Hátsó rugóstag - 8000.
Kipufogódob - 8000.
Összes 50.000.
rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
Még annó készült a motoromhoz 2db rozsdamentes acélból légbeömlő fedél. Egy kis polírozás ráfér de sérülve nincs. Jelenleg ez nekem felesleges akit érdekel keressen bátran.