látom van pénz dögivel...akkora házatok lehet mint az enyém...nekem panelom van:) szép a motorod--sajnos csak jövőre tudok motorra ülni de jővőre gurulhatunk ha úgygondolod--szerzünk még pár cimbit----nekem supermotóm van---
ha kiszedted mindkettő biztit mert asszem 2 van benne--akkor azt kell pótolnod amelyik el van égve----középen ha ránézel...egy átlátszó műanyag ugyis látni fogod melyik a rosz--RÁ LESZ IRVA AZ ÉRTÉKE--10 15-20 NEMTOMMEKKORA VAN BENNE
kiveszed a rosszat és elmész benzinkutra vagy motoros autóboltba és kérsz egy egész táblával..azon aztán lesz minden---és a maradék meg jó lesza kocsidhoz---vagy aszüleid kocsijához-
Hello.
Van egy aprilia rs 125 fullpower típusú motorom 2006-os évjárat és ne més se müszerfal se lámpák se index a powerszelep nem nyit!
Mi lehet a gondja kiment a biztosyték ? ha igen akkor a tank alatt van igaz?
Köszönöm előre is!
dunakanyarban lakok ! :D csak az a baj h kurva drága minden :S valakinek nem kell valamiért cserébe egy komoly távirányotis helikopter ? rs 4 csatornás !
ajánlani,
szerelőt vagy kit?
mert én ahaverommal csináltatom a drzmet csak is vele ő gépész mérnök és motorszerelő már vagy 15 éve de én mosonmagyaróvári vagyok--nemhinném hogy idehoznád mer ta gatyád rámenne az utiköltségre--
a fordulatszámmérős dolog az úgy néz ki hogy az elektronika levizygálja leellenőrzi--nemtudom hogy ezt az rs ek is csinálják de ha jól tudom akkor már a régi rd 125 lc2 is csinálta meg a nagy sportgépek--talán gsxr---
egy korrekt beállítás kell neki eggyből ----légszürőtakaríttás és karbis tisztíttás és beállíttás a dugóhoz---mármint ha már új dugót kap akkor kapjon friss beállíttást is hozzá mert csak akkor lesz jó ha frankón be van lőve minden--ezek a motorok csak akkor tudják azt ami a könyvben van---ha megadod neki az olajat a frankó gondoskodást és gyári alkatrészeket---
kiveszed a rosszat és elmész benzinkutra vagy motoros autóboltba és kérsz egy egész táblával..azon aztán lesz minden---és a maradék meg jó lesza kocsidhoz---vagy aszüleid kocsijához-
És azt ne mtudnád megmondani mijen bizti kell bele?
kösziszépen
Van egy aprilia rs 125 fullpower típusú motorom 2006-os évjárat és ne més se müszerfal se lámpák se index a powerszelep nem nyit!
Mi lehet a gondja kiment a biztosyték ? ha igen akkor a tank alatt van igaz?
Köszönöm előre is!
Esetleg ha valakit érdekelne.
4dl hez kelne ?
amugy már nincs meg az sr
hoztam érte 1 tzr 125-t
ez a helikopter ! enyiért nem kap senkise ! uj ára 35 000 ft !
télen szánok rá idöt !
szerelőt vagy kit?
mert én ahaverommal csináltatom a drzmet csak is vele ő gépész mérnök és motorszerelő már vagy 15 éve de én mosonmagyaróvári vagyok--nemhinném hogy idehoznád mer ta gatyád rámenne az utiköltségre--