a munkadijat megsporolom ! apám is ért ahoz ! am meg a fordulat számérö se jo ! gyujtásra rakom felmegy és viszamegy ! utána meg se mozdul ! ja és kevés benzint kap a motor !
csak új cucctól lesz jó...amugy a fojtás az a hátsó ülés alatti fekete gyujtásegységdobozban szokott fojtva lenni------------a tank alatt maxa fesszabájzó van meg a trafó ami nem szokott fojtva lenni mert nem a fojtást szolgálja----
amugy érdemes lett volna egy iylen motort szerelővel vagy hozzáértővel megvenni--megnézetni--
ha télleg csak ennyi a kompreseszió akkor az nagyon durva...minimum 8-9 nek kéne lennie..
nema folytás miatt nem megy hanem mert nincs benne kompresszió--vagyis kopott a dugó..cserélni kéne....de csak is ujra ---akkor menne egyből és a tank alatt a csapnál nincsen amit folytani kéne----átbaszott a kis szemét-
hello olyan kérdésem lenne h van egy rs 125 öm ! azt mondta az elöző tulaj hogy vanbene egy folytás a benzin csap fele ! ez létezik ? am meg rosz gyertya volt benn meg bün öreg ! és igy csak 110 et megy az rs em ! meg a kompreszio 5.5 12.5 helyet ! aki tud segiteni léci irjon !
Na üdv megint mindenkinek ,,3-om kérdésem lenne remélem tudtok segitenni
1.nem megy aprilia rs 125 (1998) -omon a sebbeségmérő igy vettem a tulajtól és ő azt állitja ,hogy a spiráll rossz megvan már rendelve csak még nemjött meg,, lehet e ez a gond ? ((minden megy a musszerfalon még a fordulatszámmérő is))
2.Hátsó ülés rs 125 ((1998)) valakinek nincs olcsón eladó ?
3.szivatórol levan törve a lehúzó gomb és igy nehéz lehuznom ezesetbe csavarhuzot szokok hasznalni,,valami tipp hogy mivel oldjam meg ? elöre is kösszönöm mindenkinek
MSN:gabor11112@hotmail.com
Az R-es gyertya ellenállásos.
Tudodm hogy tudod:)
a gyújtás kivitelétől függően nem feltétlenül fog szeretni egy ellenállásos gyertyát, ha a pipa is ellenállásos.
Magyarul, ha van egy CDI illetve trafó, ami 5Kohm-ra szeret dolgozni, annak csökken a gyújtásteljesítménye 2X 5 kohm mellett.
Nem sokkal de csökken.
Ráadásul, a trafó az egy oylan állat, hogy nem csak a fesz(áram) transzformálódik rajta át, hanem az impedancia(mondjuk váltóáramú ellenállás) is!
Na, ezt meg a CDI nemfogja feltétlenül szeretni.
30 az új és 8ba lenen a csetényi bontóba gyári(az a baj tegnap elvitték mind a 6dbot) szal irreális szerintem a 12 érte mintha te már rég árulnád ezt.ennyibe szerintem senki nem fogja megvenni de nem vitatkozom
hello: de azzal tisztában legyél ami itt magyarba vannak ujak azok mint után gyártott powernyelvek nem hiába ilyen olcsó, már többel is baj volt el olvad-eltörik. Nem hiába a gyári uj 36000ft itálmondonál is utángyártott van 12-be de kérdezd meg menyi is a gyári uj?
ezért enyi bontott gyári bontott..
megvetem kiprobáltam és ledadog csutka gáznál !
amugy érdemes lett volna egy iylen motort szerelővel vagy hozzáértővel megvenni--megnézetni--
nema folytás miatt nem megy hanem mert nincs benne kompresszió--vagyis kopott a dugó..cserélni kéne....de csak is ujra ---akkor menne egyből és a tank alatt a csapnál nincsen amit folytani kéne----átbaszott a kis szemét-
1.nem megy aprilia rs 125 (1998) -omon a sebbeségmérő igy vettem a tulajtól és ő azt állitja ,hogy a spiráll rossz megvan már rendelve csak még nemjött meg,, lehet e ez a gond ? ((minden megy a musszerfalon még a fordulatszámmérő is))
2.Hátsó ülés rs 125 ((1998)) valakinek nincs olcsón eladó ?
3.szivatórol levan törve a lehúzó gomb és igy nehéz lehuznom ezesetbe csavarhuzot szokok hasznalni,,valami tipp hogy mivel oldjam meg ? elöre is kösszönöm mindenkinek
MSN:gabor11112@hotmail.com
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs-5044434
Az ár alkuképes, csak vigyék el:)
Az R-es gyertya ellenállásos.
Tudodm hogy tudod:)
a gyújtás kivitelétől függően nem feltétlenül fog szeretni egy ellenállásos gyertyát, ha a pipa is ellenállásos.
Magyarul, ha van egy CDI illetve trafó, ami 5Kohm-ra szeret dolgozni, annak csökken a gyújtásteljesítménye 2X 5 kohm mellett.
Nem sokkal de csökken.
Ráadásul, a trafó az egy oylan állat, hogy nem csak a fesz(áram) transzformálódik rajta át, hanem az impedancia(mondjuk váltóáramú ellenállás) is!
Na, ezt meg a CDI nemfogja feltétlenül szeretni.
Eladóvá vált sajnos
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_surgos-5016
701
érd:
patvaros87@gmail.com
ezért enyi bontott gyári bontott..