Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia főtengelyt mennyiért adnád jah és fasza amugy?
Rotax123 hengerszett eladó, olcsón!
érd.:
patvaros87@gmail.com
dolce!
írtam e-mailt hogy arra a címre küld a képeket de még nem válaszoltál rá
a képet le hagytad:)
elküldtem.
sziasztok!
eladó Dunlop gumiabroncsok... ár: 25ezer
FŐTENGELYT VENNÉK KORREKT ÁRON! RS 125 BE! emilcímre ajánlatokat várok köszi
gabor8181@freemail.hu 30 605 6883
Sziasztok! Eladó olajok, szűrők, láncspray-ok és még sok minden más. Hamarosan az összes termék fent lesz a vaterán,
Motul 5100 10W-40
Motul 7100 10W-40 MA2
Motul 300V Factory Line 10W-40
Motul Chain Lube Factory Line láncspray

Facebook-on is követhetsz : Jelölj!
r.martin93@citromail.hu
50-esként haználom megálit a rendör lekérdezi az alvázszámot ha lekérdezi akkor ott megmondják neki hogy 125-ös?
adj emailt és küldök oda.
Képet tudsz mutatni? Előre is kösz.
van 150/60 pirelli diablo supercorsa, a szélei le vannak harcolva, de a még közepe szinte új.
persze
hali én műszaki miatt dobtam le nem régen használható msn en dumálhatunk sfeco@windowslive.com
RS 125 FESZSZABÁJZÓ ÉS NIPPON DENSO cdi eladó ill. alaplap--
darabja 5000ft-
30 605 6883 ROTAX 122 HÖZ
Üdv.
Valakinek nincs 150-es hátsógumilya amit ki akar dobni de még használható, (nincs ki a szövet)? Mert szivesen befogadnám:D Most sajnos nincs pénz újra:(
Szia esetleg képet tudnál küldeni a pliska@ citromail.hu-ra. Köszi
nekem van sport pro!
!
olcson!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szia mosonmagyaróvári vagyok--amugy jah posta ha neked az jobb de ha a közelben vagy akkor akár szeméylesen is...30 605 6883
nemsokára lesz időm és akkor hívlak meg helyileg merre lenne vagy posta ?
maradék cuccok egyben eladó vagy külön is...egy két ár nem megfelelő a képen véletlen más cimke ragadt a pakolászás közben a bokavédőkre---amugy 500 ft--rs rotax 122 gyujtásalaplap 5000 ft 30 605 6883
azt hidtem pálya célra kellene,mert oda ezt is fel lehet tenni esni kell ni jó ez is rá. de ha utcára meg épitésre kellene akkor segédváz-fejidom tartó is kellene hozzá hogy össze tud tenni.
szia csak nekem 2005 öshöz kellene