Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen--most már tényleg jobb hogy tudom....
hallottam már hogy hardy csak nem olvastam utána hogy mire írták...másik fórumon olvastam --köszönöm---
MÓVÁRIDRZ az a féktárcsa RS-ről van és azt a gumiágyat hardy-nak hívják.
Nem kötekedéskép csak segítségből írtam.
Üdv!
szia----tudod ahoyg elnéztem ez pont oylan mint amiylen az én tárcsám de az nemjó oda...de utánanézek--amugy köszi
ennél érthetőbben nem tudom leírni, hogy nekem van eladó hátsó tárcsám
sziasztok nekem 125 ös duplalengőkaros rs hez 3-5 küllőshöz és nem más 125 ös apriliához kéne hátsótárcsa-hátsólánckeráktartó gumiágy és az a fém ami a lánckerék energiáját adja átt a gumiágynak---köszi
Boyesen verseny membrán eladó 8000Ft
Dellorto 34-es karburátor kompletten, hibátlan+hozzá tartozó szivócsonk: 15000Ft
Membrán+karbi+szivocsonk eggyüt:20000Ft
Érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
06303207630
nekem van 4000ft-ért
KERESEK korrekt áron rs 125 höz 3 vagy 5 küllőshöz hátsó tárcsát---
Sőt nemcsak hogy olyan primitiv, de ugyan az a gyujtásuk, mint a 125-ösöknek, amal sem sweden. pl.: nagy ccm-es ktm-ek,husabergek,husqvarna-k....stb.
egy tuarg többet pörög mint egy drz-------a drz jobb motor mint egy kétütemű pörgős dög de attól függetlenül....imádom a tuareg rally tipust----
"na és ezután váltottam 4 üteműre!"
Amikben uygan oylan primitív generátorok vannak mint a 2t motorokban.)
nincsmit----amugy egy jó 10 évvel ezelőtt mikor vittem egy tuareget javíttani győrbe akkor megjavíttás után itthon kiderülta próbakörnél hogy uyganaza hibája a mocinak pár méter után elmegy a szikra és nem lehet tudni hogy hol a hiba na ez nekem 30 000 ftomba került ez a malőr 10 éve és mikor reklamáltam akkor azt mondták hogy viygem vissza....de nem tudják h mi a baja a mocimnak és nemtudják megcsinálni és hogy bontsam el a motort! akkor még 22 000ftba került egy alaplap...aztán kelet hozzá mégegy...stb stb---és ot tartottam hogy 600 000ftomban volt megvétellel együtt egy 25 ös tuareg....
na és ezután váltottam 4 üteműre!
Győrbe az Apriliába szar emberek vannak, nagyon balfaszok Semmi nincs készleten mindent egy hónap múlva hoznak meg.de ezt a trojakot megprószintom köszi
szia ez a csetényi motorbontó száma---troják zoltán a fazon szinte mindene van ő is olaszbol vagy svájcból hoz cuccokat amit csak eltudsz képzelni----enduró-sport-amit csak akarsz....70 205 5754
30 8557633 üdv sok sikert vagy megrendeled az italmondo bt ből--online--vagy kéri istván aprilia bolt győr---06 96 415-195
Még mindig keresek rs 125höz plexit 2005ös gömb
szia van egy bowdenszerviz székesfehérváron vagy hol..PRECIZBT a nevük googléban megtalálsz mindnet róla--km beállítás-javíttás-számlapcsere--profiknak tűnnek!
Azt mondtad szerdán hozod vissza a cuccaimat.
Extremáról van lábtartó konzolom és kuplung bovdenem is van ha érdekel
patvaros87@gmail.com
Üdv
Emailon irj rám, van itthon pár darabom
patvaros87@gmail.com
ha nem fuj ki meg nem cseped tömit tökéletesen akor nincs gond
Na másnak nincs rs 125 ös höz idom ?
Hello kellene rotax 123-as blokkhoz hengerfej víztérfedéllel tömítésekkel! sürgős
annnnyyyáááád ez a VÉGH MÁTÉ egy címeres fasz :DDD minden szava hibás :DDD gyökkééééér :D
Akinek akad valami infója,hogy hol lehet bowdent csináltatni csepelen és vonzáskörzetében szóljon már pls.Ha van neked akkor azt is megveszem,ezen kívül kéne még lábtartó konzol,váltókarral,lábtartó nélkül!