köszi szépen--most már tényleg jobb hogy tudom....
hallottam már hogy hardy csak nem olvastam utána hogy mire írták...másik fórumon olvastam --köszönöm---
sziasztok nekem 125 ös duplalengőkaros rs hez 3-5 küllőshöz és nem más 125 ös apriliához kéne hátsótárcsa-hátsólánckeráktartó gumiágy és az a fém ami a lánckerék energiáját adja átt a gumiágynak---köszi
nincsmit----amugy egy jó 10 évvel ezelőtt mikor vittem egy tuareget javíttani győrbe akkor megjavíttás után itthon kiderülta próbakörnél hogy uyganaza hibája a mocinak pár méter után elmegy a szikra és nem lehet tudni hogy hol a hiba na ez nekem 30 000 ftomba került ez a malőr 10 éve és mikor reklamáltam akkor azt mondták hogy viygem vissza....de nem tudják h mi a baja a mocimnak és nemtudják megcsinálni és hogy bontsam el a motort! akkor még 22 000ftba került egy alaplap...aztán kelet hozzá mégegy...stb stb---és ot tartottam hogy 600 000ftomban volt megvétellel együtt egy 25 ös tuareg....
na és ezután váltottam 4 üteműre!
Győrbe az Apriliába szar emberek vannak, nagyon balfaszok Semmi nincs készleten mindent egy hónap múlva hoznak meg.de ezt a trojakot megprószintom köszi
szia ez a csetényi motorbontó száma---troják zoltán a fazon szinte mindene van ő is olaszbol vagy svájcból hoz cuccokat amit csak eltudsz képzelni----enduró-sport-amit csak akarsz....70 205 5754
30 8557633 üdv sok sikert vagy megrendeled az italmondo bt ből--online--vagy kéri istván aprilia bolt győr---06 96 415-195
szia van egy bowdenszerviz székesfehérváron vagy hol..PRECIZBT a nevük googléban megtalálsz mindnet róla--km beállítás-javíttás-számlapcsere--profiknak tűnnek!
Akinek akad valami infója,hogy hol lehet bowdent csináltatni csepelen és vonzáskörzetében szóljon már pls.Ha van neked akkor azt is megveszem,ezen kívül kéne még lábtartó konzol,váltókarral,lábtartó nélkül!
hallottam már hogy hardy csak nem olvastam utána hogy mire írták...másik fórumon olvastam --köszönöm---