a lukat mutattam neki hogy ott van a luk amit nyillal bejeleöltem és legyen olyan tiszta a környéke mint ennek! mert általában rá van égve a koksz és a lyuk is bevan sülve ha sok olaj kerül bele és nem használják a gépet sokáig szelepnyitásig---
Miért, látsz rajta kokszot? ennél sokkal retkesebb szojott lenni pár száz kilóméter után----rá szokott égni! ezen semmi sincsen--csak illusztrációnak töltöttem feln neki hogy segítsek ...
Sziasztok!
Rs 125 2002esre keresek/veszek:
-Hátsó teleszkóp
-műszerfal (fordulatmérő és a-hőmérő része működjön)
-lámpa( törés és repedésmenteset)
-műanyag ház ahol a bowden 2 felé megy (karbi-olaj fele)
-Hátsó lánckerék 37 vagy 38 (csak ez a méret érdekel)
-önindító(működőképes)
-kuplungkar és konzol
Válaszokat az rs125rotax122 címre várom árajánlatokkal.
Üdv
ha pneumatikus és kivan takarítva a pover akkor mennie kell mert azért tervezték szóval érezni fogod hogy nyit e vagy sem---de figylej rá hogy atömíttésen van egy pici lyuk amin át kell menie a kipufgőznek ami nyitja a povert..annaka luknak is tisztának kell lennie mind a tömíttésen mind a hengernél a pover konzolban--- SZÓVAL OTT VAN LEYGEN IYLEN TISZTA MINT EZ!
nem tudom mert igazából nemrég vettem a motort!
hát én nagyjából értek a motorokhoz de a power még nem szedtem szét! azt a nyelvet ami kinyit azt takaritsam le? és hogy tudom megnétni hogy nyit-e a power?
remélem ez segít :)
hát azt vettem észre rajta hogy kb 9000-es fordulatnál nem húz a motor tartja a sebességet néha még lassul is,pedig a fordulatszám lassan de nő
az lenne a kérdésem, hogy miért csinálja azt motor, hogy hidegen ill. melegen nem akar kiforogni. Még üresben sem mindig. 8.000 fordulatnál egyszer csak megáll és dadog folyamatosan. a motoron egy 32 es dellorto karbi van gyári szűrővel és egy 152 es föfúvókával és egy arrow rendszerrel.
Min állítsak, hogy kiforogja magát?
hello nekem egy rs 125 öshöz kéne sport kipufogo rendszer akinek van az szoljon ! meg bal oldal idom is érdekel vagy fejidom vagy lámpa ! ez már a 2008 as rs !
akkor 6000-ért keress máshol enyibe nem tudom adni.
2db nagy fogaskereket külön 6000ft oda adom.
olajpumpát meghajtó kerék-mindig az megy tönkre az=6000ft
Nyit is a power ? Szerintem elösször vedd ki a power nyelved és takaritsd le ! Kicsit részletesebben írd le ha lehet. Motorkerékpár szerelőnek tanulok és sok minden lehet a gondja. Ha van benne power akkor nem lehet folytással gond.... Esetleg nem volt cserélve benne valami mostanság ? Vannak "szerelők" akik képesek rátenni más hengert mivel a lukak passzolnak és rá van írva rotax 123.
maradék rs cuccok pár száz forintért ---a képen látható árak nem mindegyik felel meg a valóságnak mert véletlen összekeveredtek a dobozban miközben turtam őket stb stb--ár megegyezés szerint---a fém dekni már nincsmeg .........gyujtás alaplap 5000 vagy egyben 10.000 30 605 6883
meg hogy miért---
Rs 125 2002esre keresek/veszek:
-Hátsó teleszkóp
-műszerfal (fordulatmérő és a-hőmérő része működjön)
-lámpa( törés és repedésmenteset)
-műanyag ház ahol a bowden 2 felé megy (karbi-olaj fele)
-Hátsó lánckerék 37 vagy 38 (csak ez a méret érdekel)
-önindító(működőképes)
-kuplungkar és konzol
Válaszokat az rs125rotax122 címre várom árajánlatokkal.
Üdv
hát én nagyjából értek a motorokhoz de a power még nem szedtem szét! azt a nyelvet ami kinyit azt takaritsam le? és hogy tudom megnétni hogy nyit-e a power?
remélem ez segít :)
hát azt vettem észre rajta hogy kb 9000-es fordulatnál nem húz a motor tartja a sebességet néha még lassul is,pedig a fordulatszám lassan de nő
az lenne a kérdésem, hogy miért csinálja azt motor, hogy hidegen ill. melegen nem akar kiforogni. Még üresben sem mindig. 8.000 fordulatnál egyszer csak megáll és dadog folyamatosan. a motoron egy 32 es dellorto karbi van gyári szűrővel és egy 152 es föfúvókával és egy arrow rendszerrel.
Min állítsak, hogy kiforogja magát?
30 605 6883
olajpumpához 4000Ft
balansz tengelyhez 5000FT
aprilia011@freemail.hu
2db nagy fogaskereket külön 6000ft oda adom.
olajpumpát meghajtó kerék-mindig az megy tönkre az=6000ft
ha kell irj email:spmito@freemail.hu
jól is húz meg minden de a végén elveszti az erejét