Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia de tudok

régi cimborám--
horváth szabolcs--én a drz-t viszem hozzá mióta megvan csak rá bízom--senki másra--ha kell a mobilszáma gyere fel emilemre jelezd nekem hogy kell.........gabor8181@freemail.hu
Hali!
Lenne egy kérdésem! 2006-os rs en szeretném a powert beállítani, vagyis megtörtént, de nem pörög 10500 nál többet a motor. A karbi tuti jó, gyertya sötét barna, légszűrő tiszta, a power sem fordítva van benne, meg amikor nyit, akkor ugrik egy hatalmasat a gép és megindul, de nem pörög ki. Az lenne a kérdésem, hogy a kipufogó levétele nélkül hogyan tudnám beállítani, hogy jól álljon a nyelv? Koppig be kell mennie? Mert most betolom és simán fel tudom csavarozni, szóval a nyelv nem ütközik le. A válaszokat előre is köszi.
Üdv.
Helló!Sziasztok! MÓVÁRIDRZ nem tudsz ajánlani egy !jó! 2t szerelőt Móváron vagy környékén?Előre is köszönöm ha válaszolsz. A gyári hengert,karbit meg kipufogót szeretném lecseréltetni a kis Tzr-en.
CDI fojtás eltávolításának vannak káros következményei? Utálom ezt az 5-6000 közötti habogást Nem akartam kivenni, de ez pont az a fordulatszám tartomány amit akkor használ az ember amikor nem üti a vasat, és így ez nekem nagyon nem tetszik!
Igaz hogy csak az ilyen sorozatszámú CDI nél működik?
071000-XXXX-XXXXX
Ha valaki segítőkész akar lenni írhat egy kis útmutatást és/vagy saját tapasztalatot ezzel kapcsolatban!
AKKOR most mesélek egy sztorit----ismerősöm...gépi forgácsoló------meséli nekem hogy motort szeretne venni..mondom miylet? aztmondja hogy látott 300 000 ftért az ujságban honda rgsx-et!
mondom az kivan zárva!
---de-de pedig ő azt megfogja venni!
-mondom te hid el hogy azt elirták..
----nem nem az nemlehet mert az ujságban nem hazudnak!
erre én az honda cbr maximum meg suzuki gsx-r
és véletlen belezavarodott a szerkesztő a sok infó láttán--
--de nen akarjam már megmagyarázni neki mert aszt ő látta és most arra gyűjt és megfogja venni!

MONDOM NEKI TUDOD MIT BAZDMEG---GYŰJTSÉL RÁ...DE AKKOR KURV ASOKÁIG FOGSZ GYŰJTENI MIRE AZT TE MEGVEHETNÉD--
ENNYIA RÖVID KIS SZTORIM
ÖRÜLÖK HOGY ELMONDHATTAM MÁR VAGY 10 ÉVES ASZTORI--DE AZÓTA SEM MEGY KI A FEJEMBŐL..ÉS SOSEM FOG...AZÓTA AZTHISZEM ASRÁC KERÉKPÁRRAL JÁR..MEG TALÁN MZVEL--
Valakinek nincs eladó Aprilia rs 125 1998 as évjáratúhoz hátsó ülése jó áron akinke van létszive irjon emailt a bakugabor@gmail.com ra köszönöm
Hello engem érdekelne hogy nincs e valakinek rotax 122 henger eladó.
szia 5 rugóért eladtam rénteken..
Hello a henger megvan még?
szaisztok pár rs 125 rotax 122 1999 es alkatrészek eladók.. az árak nem fixek..alkudható 30 605 6883
hello: nekem van 2004-es rs 125-ről minden:
lábtartókonzol=5e
váltókar=5e
kuplung bovden=2e
ha kell irj emailt:spmito@freemail.hu
összegzem mire lenne szükségem: balos lábtartó konzol(csak a konzol és a váltókar)és egy kuplungbowden.ha valamelyik vagy esetleg mind a kettő van írj.danke
Az af1 és az rs(2003) lábtartója ugyanaz?Mármint azt tudom,hogy nem ugyanúgy néz ki,de felfogatások passzolnak?
hello. meg van még rotax 122-es váltom kompleten jó állapotban=25e
ha kell irj emailt:spmito@freemail.hu-ra
Supercorsa. 3e alatt simán kockás lesz a hátsó. Nem az a nagyon mucsa, de már határozottan.
Mind2 gumira érted? Km-ben mit jelent kb. a gyors?
Köszi!
viszaigazoltalak de nem látlak!
felvettelek msn-re!
Gyorsan elkopnak. Főleg a hátsó. Utcára költséges.
helló nekem van váltokar konzolostol!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
valakinek váltókar,konzollal együtt?Megvenném :D
D209GP tökéletesen működik pályán és utcán is. Pirellivel nincs tapasztalatom, de az is ugyan olyan jó, mint a Dunlop. Mind a kettő gumi jó választás. Ha jól tudom a Dunlop már nem gyártja a D209GP-t 110/70 és 150/60 méretben.
Hello engem érdekelne hogy nincs e valakinek rotax 122 henger eladó.
Segítség!
Gumiválasztás előtt állok: Dunlop D 209GP vagy Pirelli Diablo Supercorsa?
Véleményeket várok, ki miért és melyiket ajánlja, esetleg van tapasztalat mind2vel.
Utcára és pályára használnám v1esen.