Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek Rs 125höz plexit(gömb rs) (6000ért nem kell annyiért kapok újat )
Hello srácok!

Vki tudna nekem gyorsba segíteni hogy milyen aksi kell Rs125be, mert havernál van a gép, elfelejtettem megnézni és alkatrészeket rendelek.

Előre is köszi.
az öszes alkatrészem amiket a képeken láttok egyösszegben eladó 10 000 ft eccerre---ezeken kívül még van hozzá 3-4 db indexrelé meg gyári apróságok---
az árak nem érvényesek már amik rajta vannak--- van benne gyujtás alaplap is--ha nem lehetne nagyon látni--meg van benne olyan hátsó lábtartó konzol ami nemhinném hogy rs é lenne
30 605 6883
EBAY ----
Jó napot mindenkinek!

Valaki ki tudna segíteni olyan linkkel ahol gyári vagy tuning Rs 125 alkatrészeket lehet találni? Italmondón kívül, mert azt ismerem. :)
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Norbi,azthiszem hogy a te RSedből kilett iktatva már a CDI folytás.
hello:van olyan cdi elektornika amivel akármit csinálsz 10500 -nél többet nem pörög. Ha kell nekem van nyitott cdi-im ezel az órát ki fekteti.
ár=15e
Hali!
2006 os rs ben, van olyan cdi, ami folytott? 10500nál megáll üresben, és hallani is kis ideig a dadogó hangot, aztán visszaesik 10 000 re és annyi. Üdv.
vettük az adást és köszi---
köszi közben lett szerezve-----még oylan kéne hogy gumiágy az rs kerékhez ahova fel lehet fogatni---
tahiban lakok ! majd lefényképezem és felrakom az idomot ! köszi aki olvasta amit irtam :D
van hátsó lánckerekem eladó 3000Ft
aprilia011@freemail.hu
bocs nem láncot hanem lánckereket hátra--
szóval mégeccer
hátsótárcsa-
hátsó lánckerék és hozzá tartozó gumituskó amivel rögzítteni lehet a hátsófelnire!
KÖSZÖNET
sziasztok---3 küllős rsre keresek hátsótárcsát és láncot iletve azt a konzolt ami felfoglya --a hátsókerékre gumiágy vagy gumibak stb ezek kellenének nekem--VALAKI SEGÍTSEN PLÍZ
Fel lehet rakni, kell egy másik fejidomtartó konzol és egy segédváz.
nincsmit
az is elég ha megszámolod pl hogy a te fijidomodban és az övében hány darab csavar van---kinézel egyet és megnézed hogy a többi hogyan helyezkedik el rajta---csak ügyes koma--
Pilisvörösváron. A mellettünk lévő faluba ha jól tudom van egy 2000 utáni rs, de majd utána kérdezek. Köszi a választ.Örök hála

Persze ha valaki tud biztosat ettől függetlenül nyugodtan írja meg.
szia én csak javasolni tudok egy két megoldást rá--ara gondolok hogy itt megbeszélsz valakivel egy időpontot aki közel lakik hozzád és van neki 2000 utáni rse---és odaviszeda te motorod mellé-----pl az oldalidomodon kiválasztasz egy csavart és megnézed hogy a haverod gépén is ott van e ahol a tiéd....ha egy db csavar már nem egyezik meg akkor fúrás faragás nélkül nem úszod meg...de szerintem tesem akarod átfurni a fasza idomokat---vag ymásik megoldás........itt a fórumon megbeszéled valakivel aki iylen idomot árul hogy eg ypróba erelyéig had ugorj oda hozzá rápróbálni...hol laksz amugy?
Hello Mindenki! Olvasgattam a fórumot de nem találtam választ a kérdésemre. Ha esetleg volt már róla szó akkor bocs. A kérdés: Van egy 98-as rs-em és érdekelne hogy fel tudom e rakni a motoromra a 2000 utáni rsek idomait? Köszi a választ.
hello nekem kéne egy 2008 as apprila rs 125 ösre egy oldalidom ! ha valakinek van ak szoljon ! szürke oroszlános kéne ! imail cimem boti3@freemail.hu
már értem csak nem olvastam el az előzményeket hozzá---------
Mit nem értettél? írd le és megpróbálom akkor máshogyan leírni, ezen nem múlik
norbi....nehari de én mint aktív fórum tag---egy szót sem értettem hogy mit akarsz mondani:)
Fórumozok kb ki se merem mondani, de egy pár éve már de erre még nem jöttem rá....az érettségimet kidobom a kukába... xD
Emlékeztem hogy volt egy olyan képsorozat, ahol saját képek is voltak feltöltve, és azt akartam megnézni! Na majd valamelyik nap kiszedem belőle. Köszi Remélem a héten ideér az új power nyelv is
A topic keresőjét ha használod, több oldalnyi találatot fogsz kapni. Rengetegszer leírták már.