az öszes alkatrészem amiket a képeken láttok egyösszegben eladó 10 000 ft eccerre---ezeken kívül még van hozzá 3-4 db indexrelé meg gyári apróságok---
az árak nem érvényesek már amik rajta vannak--- van benne gyujtás alaplap is--ha nem lehetne nagyon látni--meg van benne olyan hátsó lábtartó konzol ami nemhinném hogy rs é lenne
30 605 6883
Valaki ki tudna segíteni olyan linkkel ahol gyári vagy tuning Rs 125 alkatrészeket lehet találni? Italmondón kívül, mert azt ismerem. :)
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Hali!
2006 os rs ben, van olyan cdi, ami folytott? 10500nál megáll üresben, és hallani is kis ideig a dadogó hangot, aztán visszaesik 10 000 re és annyi. Üdv.
bocs nem láncot hanem lánckereket hátra--
szóval mégeccer
hátsótárcsa-
hátsó lánckerék és hozzá tartozó gumituskó amivel rögzítteni lehet a hátsófelnire!
KÖSZÖNET
sziasztok---3 küllős rsre keresek hátsótárcsát és láncot iletve azt a konzolt ami felfoglya --a hátsókerékre gumiágy vagy gumibak stb ezek kellenének nekem--VALAKI SEGÍTSEN PLÍZ
nincsmit
az is elég ha megszámolod pl hogy a te fijidomodban és az övében hány darab csavar van---kinézel egyet és megnézed hogy a többi hogyan helyezkedik el rajta---csak ügyes koma--
szia én csak javasolni tudok egy két megoldást rá--ara gondolok hogy itt megbeszélsz valakivel egy időpontot aki közel lakik hozzád és van neki 2000 utáni rse---és odaviszeda te motorod mellé-----pl az oldalidomodon kiválasztasz egy csavart és megnézed hogy a haverod gépén is ott van e ahol a tiéd....ha egy db csavar már nem egyezik meg akkor fúrás faragás nélkül nem úszod meg...de szerintem tesem akarod átfurni a fasza idomokat---vag ymásik megoldás........itt a fórumon megbeszéled valakivel aki iylen idomot árul hogy eg ypróba erelyéig had ugorj oda hozzá rápróbálni...hol laksz amugy?
Hello Mindenki! Olvasgattam a fórumot de nem találtam választ a kérdésemre. Ha esetleg volt már róla szó akkor bocs. A kérdés: Van egy 98-as rs-em és érdekelne hogy fel tudom e rakni a motoromra a 2000 utáni rsek idomait? Köszi a választ.
Fórumozok kb ki se merem mondani, de egy pár éve már de erre még nem jöttem rá....az érettségimet kidobom a kukába... xD
Emlékeztem hogy volt egy olyan képsorozat, ahol saját képek is voltak feltöltve, és azt akartam megnézni! Na majd valamelyik nap kiszedem belőle. Köszi Remélem a héten ideér az új power nyelv is
Vki tudna nekem gyorsba segíteni hogy milyen aksi kell Rs125be, mert havernál van a gép, elfelejtettem megnézni és alkatrészeket rendelek.
Előre is köszi.
az árak nem érvényesek már amik rajta vannak--- van benne gyujtás alaplap is--ha nem lehetne nagyon látni--meg van benne olyan hátsó lábtartó konzol ami nemhinném hogy rs é lenne
30 605 6883
Valaki ki tudna segíteni olyan linkkel ahol gyári vagy tuning Rs 125 alkatrészeket lehet találni? Italmondón kívül, mert azt ismerem. :)
Előre is nagyon szépen köszönöm.
ár=15e
2006 os rs ben, van olyan cdi, ami folytott? 10500nál megáll üresben, és hallani is kis ideig a dadogó hangot, aztán visszaesik 10 000 re és annyi. Üdv.
aprilia011@freemail.hu
szóval mégeccer
hátsótárcsa-
hátsó lánckerék és hozzá tartozó gumituskó amivel rögzítteni lehet a hátsófelnire!
KÖSZÖNET
az is elég ha megszámolod pl hogy a te fijidomodban és az övében hány darab csavar van---kinézel egyet és megnézed hogy a többi hogyan helyezkedik el rajta---csak ügyes koma--
Persze ha valaki tud biztosat ettől függetlenül nyugodtan írja meg.
Emlékeztem hogy volt egy olyan képsorozat, ahol saját képek is voltak feltöltve, és azt akartam megnézni! Na majd valamelyik nap kiszedem belőle. Köszi Remélem a héten ideér az új power nyelv is