Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen És ez biztos hogy jó Rotax 122-be? Mert kinézetre igen, de mint ez tudjuk nem minden
Aha:) Ertem mostmar.
Koszi szepen
elektronikai boltba!
Szia! Olyan 6 lábú fehér csatlakozókat hol lehet venni?
teljesen más, pl a 123 az hajt fordulatmérő kihajtást is, 122nek már elektromos, más a fogszámuk is.
amiből kivágtátok a sárga hidat, az a CDI, Nippondenso. A powernek külön elektronikája van, hátsó ülés alatt van a helye annak is, 6 lábú fehér csatlakozó megy rá.
Szoval amibol kivagtuk azt a sarga lemezt, az nem a power elektronikaja? A hatso ules alatt?
Azt mond meg, ha rakotom a powert, foge menni?
köszi----szépen...
amugy nemtudod hogy miben különbözik a két műanyag fogaskerék..?
tapasztalat van itthon egy pár db 123,122es motor.
szia atta ezt tapasztalatból mondod? vagy csak szerinted nem egyforma? fontos lenne---köszönöm
köszi szépen..akkor használd egészséggel és vigyázz a mocira is meg magadra-----
semmi köze, annak külön elektronikája van, ha 2008 előtti a motor.
nem egyforma
Fasza lett a féklámpakapcsoló műkszik rendesen köszi
szia szerintem az ITALMONDO.HU ra gondolsz ott vannak ilyen cuccok...
azthiszem új povernyelv 5900 vagy 6900ft
Lenne egy kerdesem!
Gyarilag 11 kw os rs-em van, amibe nincs power szelep. Rakotottunk egy powert, de ez elektronika tiltotta.
Kesobb, az elektronikaba, kivagtam azt a sarga lemez darabot, ami csinalta a botlast 5000 s 6000 kozott.
Nos, ha most kivan az vagva, akkor fogja-e mukodtetni a powert? Vagy semmi koze?
Nemrégiben valaki belinkelt egy webáruházat ahol új power nyelvet lehet venni. Enyém eléggé rottyon van és be kéne szereznem egy újat mert ebben a menetnek már majdnem nyekk van és nem tökéletes!
VALAKI MEGTUDNÁ MONDANI NEKEM HOGY A ROTAX 122 ÉS 123 BAN az olajpumpa meghajtó műanyag fogaskerék az egyforma a két blokkban?
előre is köszönöm---
Sziasztok keresek RS 125 höz 2003 mas power szelepet ha van valakinek eladó kérem jeleze köszi. levko46@freemail.hu
szia megint én vagyok --találtam egy másikat----
szóval van csak még ki kell mérnem--
szia megnéztem de eszembe jutott hogy egy hegesztett konzolon vvolt rajta a lábtartó konzolját adtam oda 500 ért és azt is rajtahagytam-----szóval már nincsen meg--
szia,

dobj egy mail-t, lehet tudok segíteni

robkaa46@vipmail.hu
GYUJTÁS ALAPLAP 5000 FT.
A GUMI MICHELION MACADAM 50 GYÁRILAG APRILIA MÉRETRE LETT RENDELVE NULL KILÓMÉTERES 8 mili barázdával---
a farokidom 99 es évj a másik pedig ha minden igaz 95ösé.
30 605 6883