amiből kivágtátok a sárga hidat, az a CDI, Nippondenso. A powernek külön elektronikája van, hátsó ülés alatt van a helye annak is, 6 lábú fehér csatlakozó megy rá.
Lenne egy kerdesem!
Gyarilag 11 kw os rs-em van, amibe nincs power szelep. Rakotottunk egy powert, de ez elektronika tiltotta.
Kesobb, az elektronikaba, kivagtam azt a sarga lemez darabot, ami csinalta a botlast 5000 s 6000 kozott.
Nos, ha most kivan az vagva, akkor fogja-e mukodtetni a powert? Vagy semmi koze?
Nemrégiben valaki belinkelt egy webáruházat ahol új power nyelvet lehet venni. Enyém eléggé rottyon van és be kéne szereznem egy újat mert ebben a menetnek már majdnem nyekk van és nem tökéletes!
szia megnéztem de eszembe jutott hogy egy hegesztett konzolon vvolt rajta a lábtartó konzolját adtam oda 500 ért és azt is rajtahagytam-----szóval már nincsen meg--
GYUJTÁS ALAPLAP 5000 FT.
A GUMI MICHELION MACADAM 50 GYÁRILAG APRILIA MÉRETRE LETT RENDELVE NULL KILÓMÉTERES 8 mili barázdával---
a farokidom 99 es évj a másik pedig ha minden igaz 95ösé.
30 605 6883
Koszi szepen
Azt mond meg, ha rakotom a powert, foge menni?
amugy nemtudod hogy miben különbözik a két műanyag fogaskerék..?
azthiszem új povernyelv 5900 vagy 6900ft
Gyarilag 11 kw os rs-em van, amibe nincs power szelep. Rakotottunk egy powert, de ez elektronika tiltotta.
Kesobb, az elektronikaba, kivagtam azt a sarga lemez darabot, ami csinalta a botlast 5000 s 6000 kozott.
Nos, ha most kivan az vagva, akkor fogja-e mukodtetni a powert? Vagy semmi koze?
előre is köszönöm---
szóval van csak még ki kell mérnem--
dobj egy mail-t, lehet tudok segíteni
robkaa46@vipmail.hu
A GUMI MICHELION MACADAM 50 GYÁRILAG APRILIA MÉRETRE LETT RENDELVE NULL KILÓMÉTERES 8 mili barázdával---
a farokidom 99 es évj a másik pedig ha minden igaz 95ösé.
30 605 6883