Hát nem hiszem h nagyon hullékony lenne. Nézd meg pl a Futurákat... 13-15 évesek és mennek. Rs-ek fiatalabbak, és lám... mennek, nem is akárhogy. De hát szived joga.
Mert volt 1-2 haverom akinek olasz mocija volt és nem voltak a legjobbak, általában az elektronikával volt sok gond és azt is hallottam hogy nem vmi jó minőségűek az alkatrészek.
Egyik haveromnak NSRje volt az a 2 körlámpás nekem az nagyon tesztik és az 38 le volt asszem szóval elég erős meg a fékei is coolok voltak. csak rossz volt a powerje .
Nem tudom, még meglátom hogy melyiket választom, mert az RS is szép motor csak nem akarok nagyon széthullékony motort venni.
Azért RS mert sokkal de sokkal erősebb, és nekem jobban tetszik a design-ja is. Az NSR-nek olyan nagyon vékony a pofája. Sajnos élbően a 2006os RS-nek is :(
1-2 éven belül szertnék venni 125-öst, vagy RS 125-öt vagy NSR 125-öt. Ti mért választottátok az RS-t?
Mert nekem sokat azt mondták hogy az NSR a legjobb a 125-ösök között.
nyugi én eddig asszem 100at mert akkor kicsit emelkedett az eleje azt jól befostam RS 50 után nem várt power jött azóta meg nem próbáltam mert a jogsit még csak most csinálom
na megkérdeztem elvileg 130 valahány ccm mert fel van fúrva a henger... az egyébként pontosan mit takar? most szünet lesz és belemélyedek itt a motoros dolgokba, ma is jól szétszereltem mert nem volt jó az index:) de már ok.
Egyébként ma valami qrva jót motoroztam, mentem ki nagykovácsiba, és a kátyukat eltekintve nagyon jól éreztem magam... ti meg akkor szreljetek h guruhassunk már... nekem mindjárt lejár a bejáratás. holnap még elmegyek papirokat intézni és akkor sztem 40 meg is lesz ami még hiányzik
De nem rocc az RS is, igaz annak a teljesítménye kiváló, de akár hiszed, akár nem, vetekszik az NSRre, csak aza különbés, hogy az NSR nem esik szét...
Ennek ellenére, nem rosssz!