Jól van rendben!
De akkor majd add meg a címedet, hogy hajnali fél 3-kor hadd menjek az ablakod alá, és hadd mutassam meg milyen a hangja!
Nem úgy gondoltam, hogy kiszedek mindent a dobból!
Van benne egy "fojtás" jellegű dolog benne!
Arra gondoltam, hogy azt szedem ki belőle, csak kíváncsi lettem volna rá,hogy akkor mennyivel lenne erősebb a hangja!
Jajjj ne haragudj!Hülyén írtam!
Félre értetted!
A 12 000Ft az teljesen jó ár érte!
Láttam 25 000-ért árulta valaki, ennél kicsivel rosszabb állapotút!
Semmi gond nincs az árával!
Jelenleg nem aktuális nekem sajnos, de következő hónapban beboltolhatjuk ha addig még meg lesz nálad!
Sajnos most kicsit túlköltekeztem ebben a hónapban, így nagyon nem tudok költeni ilyen dolgokra!
De ami késik az nem múlik!
Esetleg valamelyikőtök nem szedett szét 2006-2010-es Rs 125 kipufogó dobot?
Én felraktam egy 2008-as Rezót dobbal együtt, 97-es RS-re és a dobban a felizzott a lukacsos cső!
Az miért lehet?
Esetleg valami ötlet?
Láttam a dobban van egy "furulya" szerű folytás!
Esetleg ha az kipottyanna belőle, menyivel lenne erősebb hangja, és talán orvosolná a problémát?(Nem hiszem, hogy megszokott dolog lenne a felizzás) Valamelyikőtök csinált már hasonló produkciót?
Sziasztok!
Kiváncsiságból érdekelne, hogy fel-e tudnám rakni a 2006-os RS 125-nek a kormány kifliét, egy 97-es helyére?
Úgy volna az igazi, ha csak a kiflit kicserélném,és semmi mást nem kellene változtatnom rajta!
Felmenne rá minden gond nélkül a gyújtáskapcsoló is, a két kormány is!
Esetlegesen valamelyikőtök, aki ért az ilyenhez, leírhatná a véleményét róla!
Köszönöm szpen neki előre is!
Első körben nem írtad a fotó mellé, hogy nem eredeti Jolly, csak matricás. A Jolly pedig 100 euro körül van.
Hol csináltattad egyébként? Fotón eléggé hasonlított az eredetihez.
Olcsó alkatrészek eladók a kipufról csak linket tudtam küldeniu nehari..mert netkaféban vagyok.....ezek aképek is ott vannak a gépen.. amugy rezó az gyári darab arrow de javított a dob pedig valamim uutángyártott home made....de valaki kis ügyességgel megtudja csinosíttani szerintem....pl t.r.k nevű felhasználót tudom ajánlani elég szépen dolgozik a fiu vele tudtok koppintottat csináltatni ha kell.......nem teljesen gyári dob azért 10 000 ha igazi lenne akkor kb 15 be adnám!
30 605 6883
aki előbb felhív azé lesz a rendszer!
figy szerintem az az ajánlat kicsit sok volt érte énszerintem ..... de ha normálisabb árajánatot tettél volna akk odaadtam volna neked..
14 eft szerintem röhelyesen sok 1 dobért még egy gyári rendszerért is sokallom
30 ért gianellit lehet venni akkor hol és 1 gyári rendszer 35öt?
rem ezért nincs harag........
olaj tartály
gázkar
önindító
Y idomok
váltókar
index relé
Zár szett
féklámpa kapcsoló
kormány kapcsoló