Ne költsél O gyűrűs láncra. Feleslegesen drágább és fogja is kicsit a láncot. Feltéve, hogy a normál láncot 500-1000 km-enként nem vagy rest levenni és alaposan elmosod benzinben és normálisan kened, fújod (pl Motul láncspray-vel).
milyen láncot ajánlotok?x vagy o gyűrűset?ill. mekkora méret kell a gépre?milyen márka,stb...ugyanis tegnap kiugrott a patentszem és elhagytam a láncomat karcag és berek között,úgy hogy meg se találtam:Ssűrgős lenne mert mennék ki madarasra csütörtökön,és ezen múlik...
helo! nekem van, épp a mágnes meg fogaskoszorú, üzemképes motorrol leszedett, és még sok alkatrészem van rotax 123-hoz (sintesi és futura). ha kell valami kérdezzetek, csak irjátok oda hugyimugyinak szól a kérdés mert kül nem figyelem.ha érdekell a lendkerék akor este tudok képeket feldobni róla. ára:én 8ezerre gondoltam de megbeszélhetjük.
nemgáz:D
egyébként tényleg igy h rendesen van benn a power árnyaltam az átmenet. forditva meg inkább ugrik.
most felttem 17/39et igy aránylag egyenletesen gyorsul és alacsony fordulaton is jo. végemeg sztem mostis csak 160:S
Mellesleg ha végig nyitva van a power, akkor érezni erősebbnek a rúgást, mivel alul nem megy sehova. A power pont azt teszi, hogy árnyaltabb legyen az átmenet (na meg, hogy mindig a megfelelő keresztmetszet álljon rendelkezésre).
Ki kéne szedni a gépedből a CDI fojtást, és akkor könnyebb lenne beazonosítani hogy mit érzel :)
nem szarabbul megy csak amig igy volt benn mint ahogy a képen van addig erőteljesebbnek lehetett érezni a nyitást. ami nemcsoda mer ha igyvan benn akor joban belecsuszik meg midnen....
most rendesen van benn. a bovdenfeszesség megfelelőlen beállítva.
Kötelező szerviz 4000kmként, dugócsere 10-16ezer km után+ kopó dolgok. Alkatrész van hozzá új is, bontott is dögivel szerintem. Ha jól be van állítva és jó alkatrészek vannak benne, akkor nem kell sűrűbben látogatnod a szervizt, mint a kötelezők idején.
nah csoki
esetleg egy email címet vagy msn címet tudsz adni?mert ezeket elég gyakran nézem és akkor küldhetnél egy két képet is ott róla.
3000Ft
üdv!
valakinek nincs fogaskoszorúval együtt rotax 123 hoz lendkereke?
Ennyi volt a minimum, amit megtehettünk. Nagyon jól megvolt szervezve a felvonulás, megérdemelte!:(
egyébként tényleg igy h rendesen van benn a power árnyaltam az átmenet. forditva meg inkább ugrik.
most felttem 17/39et igy aránylag egyenletesen gyorsul és alacsony fordulaton is jo. végemeg sztem mostis csak 160:S
láttalak temetésen, bocsi h nem köszöntem csak kicsit el voltam havazva. köszi hogy kijöttetek!
és kivan szedve a cdi fojtás:)
de rlgebben nem igy nyitott a power mint most. lehet a forditott nyelv miatt..
Ki kéne szedni a gépedből a CDI fojtást, és akkor könnyebb lenne beazonosítani hogy mit érzel :)
most rendesen van benn. a bovdenfeszesség megfelelőlen beállítva.