Azért tudtad mozgatni a jobb oldali szárba kézzel, mert csak a balosba van rugó, mind2 szár tetején lecsavarod a kupakot, kiveszed az éket, majd a szárat kihúzod a házból, utána a ház aljába van egy seigergyűrű ami fogja a szimeringeket, kicseréled, összerakod majd a tetején beleöntesz száronként 3,5-4 deci 10W telóolajat.
ne hívj szerintem mert nem vagyok otthon(külföldön vagyok csak azért) hétfőn érek haza de msn en megtudjuk beszélni a címem nem írtam előbb
msn em: csaba0203@freemail.hu
azt nem neked írtam, hanem a johní gyereknek a kettővel az előtti kérése miatt.. teli volt neki hibákkal. :) Na Arra írtam. Amit neked akartam, az hogy hol kell keresni az indexet? mert nem találtam. Maga az üzlet meg volt(google ), a motoros dolgok is. de azon belül indexet nem találtam. :)
A Homasita Kft. 1990-ben egy kis budai üzlethelyiségben indult 2 fővel és kevéske raktárkészlettel. Mára Magyarország vezető autófelszereléssel és autóápolással foglalkozó importőr cégévé vált, mintegy 60 főt foglalkoztat, közel 3200 négyzetméteres alapterületű központi nagykereskedelmi raktárában, illetve a budai és pesti kiskereskedelmi áruházakban. A több mint 10 ezer féle árucikkeket 12 ország, mintegy 200 gyártójától vásárolják.
A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A HOMASITA elnevezés egy mozaikszó, mely arra utal, hogy a cég indulásakor árukészletüket főként HOngkongi-MAkaói-SIngapuri-TAiwani gyártók termékeivel töltötték fel.
Üzleteiben találhatsz kicsi univerzális indexeket, fehér színben is.
már lassan vagy 10 hozászolás irtam de 1ik sem volt a problémámal kapcsolatban :) kár hogy nem más kérdeztem hát ha akkor valaki a motor téma dobja fel :)
hagyuk ? mit is ? belekeztünk volna valamibe ? kérdeztem valamit (ugy ahogy tudtam) és ere kaptam válaszok egy telyessen más témára :) ha magyar orákra let volna szügségem, akkor azt kérek nemde ? ;) nem érdekess, nem vetem magamra :)
hát lecseréltem volna a szimeringet és az olaj , de mikor szét szetem a vila kupakok a baloldani kupak egy vékony tengely jöt kifele a vilábol kb 10 centi, a jobboldali peddig mikor kupakot vetem le az a szár ami a másik villában kifelejöt, az szabadon tutam kézel mozhatni le és felfelé, kicsit furánat találtam és abbahagytam az egész, néztem a robbnatot rajz de ösze visza magyaráznak angolul :(
msn em: csaba0203@freemail.hu
Nos, én a törökbálinti üzletükben vettem. A motoros részen volt többféle-fajta univerzális motor index. Például
De a honlapjukon sok minden nincs fent ami van nekik.
azt nem neked írtam, hanem a johní gyereknek a kettővel az előtti kérése miatt.. teli volt neki hibákkal. :) Na Arra írtam. Amit neked akartam, az hogy hol kell keresni az indexet? mert nem találtam. Maga az üzlet meg volt(google ), a motoros dolgok is. de azon belül indexet nem találtam. :)
A Homasita Kft. 1990-ben egy kis budai üzlethelyiségben indult 2 fővel és kevéske raktárkészlettel. Mára Magyarország vezető autófelszereléssel és autóápolással foglalkozó importőr cégévé vált, mintegy 60 főt foglalkoztat, közel 3200 négyzetméteres alapterületű központi nagykereskedelmi raktárában, illetve a budai és pesti kiskereskedelmi áruházakban. A több mint 10 ezer féle árucikkeket 12 ország, mintegy 200 gyártójától vásárolják.
A cég 100%-ban magyar tulajdonú. A HOMASITA elnevezés egy mozaikszó, mely arra utal, hogy a cég indulásakor árukészletüket főként HOngkongi-MAkaói-SIngapuri-TAiwani gyártók termékeivel töltötték fel.
Üzleteiben találhatsz kicsi univerzális indexeket, fehér színben is.
Megfelel?
Egyébként pedig Google a barátod.
Üdv
megvan még, akkor ahogy van az egész tank érdekel, benzincsappal tanksapkával együtt? ha gondolod vegyél fel msn re.
(ha lassabban írnál, és tagoltabban, és legalább nagyjából helyesen, érthetőbb lenne, hogy mit szeretnél)
nehézlett vna nekedis beirni googlebe h "homasita"?