Üdv. Kéne egy kis help. Valami nem oké a gépezettel. A lényeg.. húzod, 8 ezernél nyit (egyébként nehézkesen, néha darál előtte, vagy ugrál..) és utána 10 körül ugrik egy nagyot mintha fullra visszaengedted volna a gázt, és motorfékeznél. Torrpan egy hatalmasat, majd leesek róla.. Nyitás előtt is ugrál valamiért picit, de utána, 10 000 környékén nagyon gáz a helyzet.. Látott mát valaki ilyet?
hát tény robogokbol vannak amik direkt egy személyre készültek. de abolis van elég sok amin gyárilag ott a hátso lábtarto is.
simosonokon is van hátso lábtarto.
régen RS50em volt azon erősen gondolkoztam h lepapiroztatom 2 személyre mert azért az 2személyel is egész jo tempoba ment.
meg ugye rendszámos motorral már 90el is mehetne az ember viszont nem smkp jogsival..meg a motort se ugy kéne vizsgáztatni ahoz.
hátrány persze megvan.. trafi meg minden...
de tuti h nem csinálják meg még jo ideig mer tul macerás és drága.
jaja megértem csak tudod pl.: a robogókat is 1-személyre csinálták... mondjuk ja amúgy pl az Aprilia SR az alkalmas a 2 személy szállításra
csak ott meg a max. kg-beli terhelést látnék túl. ha azt megcsinálják sokmindenben változtatni kell pl. kresz, meg hát nem tudom ha eleve egy személyre van legyártva olyna papirollak adják ki akkor azt nem tudom hogy lehetne megcsinálni 2 személyre, necces
nh de ak szarba vagyok mer sztem nem éri el...
retek pirelli szétment 4ezer km alatt. van aki megvan elégedve velük?...
érdekes más országokban minden seggrakétán van rendszám !
ja igen és 1 szer aza szigor is eljön mint ami németbe van robogót ráteszik a kis sebeségmérőre
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
simosonokon is van hátso lábtarto.
régen RS50em volt azon erősen gondolkoztam h lepapiroztatom 2 személyre mert azért az 2személyel is egész jo tempoba ment.
meg ugye rendszámos motorral már 90el is mehetne az ember viszont nem smkp jogsival..meg a motort se ugy kéne vizsgáztatni ahoz.
hátrány persze megvan.. trafi meg minden...
de tuti h nem csinálják meg még jo ideig mer tul macerás és drága.
csak ott meg a max. kg-beli terhelést látnék túl. ha azt megcsinálják sokmindenben változtatni kell pl. kresz, meg hát nem tudom ha eleve egy személyre van legyártva olyna papirollak adják ki akkor azt nem tudom hogy lehetne megcsinálni 2 személyre, necces