Szevasz!
Tényleg ne vedd készpénznek amit írtam, mert mindenki mást mond!
De legalább van egy viszonyítási alapod!
Legyetek jók, ha dugtok! ŐŐŐŐ akarom írni ha tudtok!
Látom ide még nem jutott el a Hír a kolegánk haláláról(..::P-R-T::..) Papp Csaba (Ha akadna itt közeli ismerős szeretném megtudni mikor lessz a temetés.) (R.I.P. Sokan emlékezni fogunk rád!)
Helló! Igen halottam én is, és beszéltem pár rendőr ismerősömmel is erről a dologról!
Ezt a törvényt 2011.januárjától szeretnék életbe hozni, de csak az újonnan vásárolt segédmotoros kerékpárok esetében, mivel a használt motorok előéletét szinte végignyomozhatatlanok lennének!
Ezért az 5 évnél idősebb segédmotorokra nem lesz kötelező a rendszám!
Én legalább is ilyesmit halottam, és hogy ennek mekkora a valóság tartalma, arra egy hajszálamat sem tenném!
Én ezt halottam, valóságtartalma mennyi az passz!
Üdv.: Béci
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Tényleg ne vedd készpénznek amit írtam, mert mindenki mást mond!
De legalább van egy viszonyítási alapod!
Legyetek jók, ha dugtok! ŐŐŐŐ akarom írni ha tudtok!
Ezt a törvényt 2011.januárjától szeretnék életbe hozni, de csak az újonnan vásárolt segédmotoros kerékpárok esetében, mivel a használt motorok előéletét szinte végignyomozhatatlanok lennének!
Ezért az 5 évnél idősebb segédmotorokra nem lesz kötelező a rendszám!
Én legalább is ilyesmit halottam, és hogy ennek mekkora a valóság tartalma, arra egy hajszálamat sem tenném!
Én ezt halottam, valóságtartalma mennyi az passz!
Üdv.: Béci
OLCSÓN!
http://kepesmotor.hu/aprilia-s...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
1 kérdés! Mit tudtok az arról hogy Segédmotorra is kell majd rendszám? hogy ez mikor lépne életbe? meg hogy komolyan mondják-e ezt!
minden választ szívesen várok! Köszi
Eléggé kéne egy '07es RS 125-re egy hátsó láncvédő burkolat -anélkül nem engedik át a műszakin -!
Nincs valakinek véletlen?