erről jut eszembe, ti milyen arányban keveritek a racingot? ugyanis kilett kötve az olajzásom, lassan meg nyakunkon a NYÁR éshát ideje kitolnia gépet... kellene valami amin elindulhatnék. én 1:40re gondoltam
Elmennek az Agiposok is a picsába
3/1 kúton van Racing 2T 6k-ért basszus
az egyiken úgy felbaszott az eladó, hogy majdnem kértem a panaszkönyvet...
-Segíthetek?
-Igen, Racing 2T-t keresek
-Mibe?
-Motorba -.-
-Robogó?
-Nem, motor
-Itt van ez a city 2T, ez jó a robogóba.
-Az lehet, de nekem ez nem jó, ez robogóba való, nekem meg motorba kell.
-Motor?
-Igen, motor, amin kell váltani is meg minden...
-Benzines motorba?
- Nem bazmeg, dízeles gőzmotorba!
Ezen a szinten tartunk emberek, hogy nem elég, hogy alig van, ha van 6ezerért, de ha nincs még fel is basszák az embert, nem tudnák egyszerűen azt mondani, hogy nincs... gyönyörű
Hali! Köszönet mindenkinek aki segített az alkatrész kereskegéteimbe (Rescept Bence ).
Még egy átkozott első-hátsó láncvédő burkolat kéne -'07es RS 125re-.
Valakinek nincs véletlen? Vagy ötlete hogy merre keressek mert sehol nem találok
Ismételten nagyon szépen köszönöm Majd leírom h mi lett az eredmény ! Kül. karbit már szétszedtük kifújkáltuk mindent csináltunk vele de maradt olyan amilyen volt ! szal az passz még mindig :S:)
Hát a karbit azt szedd szét és nézd meg az úszószintet, meg ha már szét van szedve a "tűszelepet" is meg mindent nézzél át.
A powerelektronikát pedig úgy tudod ellenőrizni ha felnyitod a tankot, jobb oldalt az akksi mellett van a mágnesbehúzó, ez egy (általában) fehér csatlakozóval csatlakozik az elektronikához, ezt széthúzod és egy keresőlámpával vagy egy 12V-os kis Wattszámú égővel amin van 2 vezeték megnézed, h világít-e?
2000-es fordulatszám alatt és 7800-as fölött kell világítania.
hat igy van az a kabel mar reg nincs benne...bar eltudnam ugy mondani hogy ne rohogjetek ki :) szal a karburatornal vmi tuvel nem lehet ezen allitani? vagy vmit mondott a szerelo hogy ott van vmi tu és azt lehet allitani lehet tul sok anyagot kap akkor
vagy epp tul keveset...ez beallitas hiba az biztos...
Helló olyan kérdésem van hogy mi lehet a probléma , a karbiból ömlik a benzin de ha el indítom semmi gondja (az úszó nem akad fent) ? mi a tűszelepre gyanakszunk lehet ? és még az h 1-2-3-ban nyit a power 4-5-6-ban nem itt pedig az elektronikára ! válaszotokat előre is köszi !
elektrónyikai folytás lessz a hiba oka!majd az okos emberek elmagyarázzák meg képekkel is illusztárlják madj a dolgokat!am gyorsan csak annyit h a gyujtas elektronikbal kell kivágni 1 kis vezetéket és megszünik ez a habogás 7-8 között
Sziasztok. Lenne egy fontos kérdésem. Szval az en motorom rs 125 2001-es kiadás fojtatlan. a probkéma az hogy 7 és 8 ezres fordulat kozt amikor nagyon meg kene indulni megtorpan. ezt minden sebessegi fokozatban csinalja. ha uresben gazolgatom akkor is a mutato felmegy 7-8 ezer koze és pattog a kipufogo nagyon nehezen megy at ezen a tartomanyon de ha 8 eze fole kerul onnantol megint semmi gond.még kezdő vagyok a motor muszaki reszehez, ezért kérem a segitségeteket. gondolom ez beallitasi hiba lesz.ami biztos hogy a kipufogom nemrég ki lett égetve és egy picit nagyobb fuvoka van a mociban ezt szakszerviz csinalta. valaszotokat elore is koszi.
az új árak:
Váltókar 13000.-Ft
Tükör/db 14000.-Ft
Index/db 11310.-Ft
rendszámtábla tartó sima müanyag 500.-Ft
Az árak nem pontosak alvázszám után tudok pontos árat mondani.
Lehet picit több is, de kevesebb is.
3/1 kúton van Racing 2T 6k-ért basszus
az egyiken úgy felbaszott az eladó, hogy majdnem kértem a panaszkönyvet...
-Segíthetek?
-Igen, Racing 2T-t keresek
-Mibe?
-Motorba -.-
-Robogó?
-Nem, motor
-Itt van ez a city 2T, ez jó a robogóba.
-Az lehet, de nekem ez nem jó, ez robogóba való, nekem meg motorba kell.
-Motor?
-Igen, motor, amin kell váltani is meg minden...
-Benzines motorba?
- Nem bazmeg, dízeles gőzmotorba!
Ezen a szinten tartunk emberek, hogy nem elég, hogy alig van, ha van 6ezerért, de ha nincs még fel is basszák az embert, nem tudnák egyszerűen azt mondani, hogy nincs... gyönyörű
Még egy átkozott első-hátsó láncvédő burkolat kéne -'07es RS 125re-.
Valakinek nincs véletlen? Vagy ötlete hogy merre keressek mert sehol nem találok
(Ez az én töröttem....)
A powerelektronikát pedig úgy tudod ellenőrizni ha felnyitod a tankot, jobb oldalt az akksi mellett van a mágnesbehúzó, ez egy (általában) fehér csatlakozóval csatlakozik az elektronikához, ezt széthúzod és egy keresőlámpával vagy egy 12V-os kis Wattszámú égővel amin van 2 vezeték megnézed, h világít-e?
2000-es fordulatszám alatt és 7800-as fölött kell világítania.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
vagy epp tul keveset...ez beallitas hiba az biztos...
Üdv!
Nekem pedig váltókarom volna 8000-ért. De azt nem tudom, hogy a "07-esre jó-e... Mert elméletileg ez "04-esre való. Ha ugyan az akkor buli
Váltókar 13000.-Ft
Tükör/db 14000.-Ft
Index/db 11310.-Ft
rendszámtábla tartó sima müanyag 500.-Ft
Az árak nem pontosak alvázszám után tudok pontos árat mondani.
Lehet picit több is, de kevesebb is.