BONTÓSOK FIGYELEM!
lenne egy kis biznisz.Van egy 123-as főtengelyem hajtókarral.Cserélném: 122-es főtengelynek az ékjére, a karbi és a légszűrődoboz közötti csőre, a lendkerék anyacsavarjára és egy powernyelvre.
légyszi segítsetek!
Nekem szükségem lenne egy fémházas km/h meghajtóra, egy dollerto 34-hez gumicsonkra és egy régebbi típusú tankidomra!
Ha vkinek van írjon és remélem el tudom olvasni!:D
Egy tuning piaggio blokkra tuti találsz vevőt...Egü fórumon stb... de úgy az 50/70 es Dna-kra nem nagyon buknak... 180as 50es papírral a nyerő...pf... felveszlek msnre és majd dumálunk ;)
szasz DnaForce, nemtudsz valakit a spec dna-mra?olcsoert.ha van vmi otleted,akkor msn-en dumaljunk mar.vagy esetleg ha csak cuccra tudsz valakit,vagy a blokkra.mindegy ha van otleted majd kontaktoljunk mar.
Nagyon tapadós, japán gyártású Dunlop GPR Alpha 10 típusú, ÚJ sportgumik eladóak 110/70 és 150/60 méretben
Akit érdekel, emailben vagy telefonon keressen!
kicsit off de meg kérdezhetném hogy , hogy rögziteted a vázhoz a kormány lengéscsilapitot?
lenne egy kis biznisz.Van egy 123-as főtengelyem hajtókarral.Cserélném: 122-es főtengelynek az ékjére, a karbi és a légszűrődoboz közötti csőre, a lendkerék anyacsavarjára és egy powernyelvre.
légyszi segítsetek!
:)
4000ft
Nekem szükségem lenne egy fémházas km/h meghajtóra, egy dollerto 34-hez gumicsonkra és egy régebbi típusú tankidomra!
Ha vkinek van írjon és remélem el tudom olvasni!:D
zsír új 34 es dellorto csonkkal, rezgőszeleppel együtt eladó
mail: adi_mhr@hotmail.com
Eladó az Rs-em! Mo-i, sérülésmentes!
Akit érdekel írjon!
Aprilia RS 125
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben Dellorto PHBH 28as karbihoz, 138/42/65 méretben fúvókái? Vevő lennék rá
Mailem az adatlapon!
Köszi: Pisti
Akit érdekel, emailben vagy telefonon keressen!
Nem szoktak ba*ogatni visszapillantó miatt, vagy csak a kép erejéig húztad le?