igen, ha jól sejtem ez a "nagyon jó állapotú" a külsejére utal. már láttam a motort az úton, a srácot nem ismerem. nekem picit furcsa hangja volt, de aztán ki tudja
"Amúgy a motor gyönyörű esztétikai állapotban van.Elől, hátul új gumik! Új lánc szett! A motor tényleg kitűnő állapotban van! Aki nem hiszi jöjjön el és nézze meg! AZ ÁR FIX MERT A MOTOR NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ! friss műszaki!"
Értem!
Köszönöm szépen.
Csak nézegettem a hirdetéseket és ennek az árán megakadt a szemem hogy csak ennyi.
Vagy még ezen gondolkoztam ha az enyémet elvinné valaki:
Helló Krakkay!
nem azért,de ha feladtad múlt hét csütörtökön akk már 3-szor itt kellene lenni,nem?
eddig mindig megjött másnap vagy harmadnap a cucc,
nemtudom hogy hol van de 1 hét alatt már biztos itt kellene lenni-e
és azért nem kértem mástól,mert ha egyszer megbeszéltünk valamit akkor én ahhoz ragaszkodok.
most akkor lesz belőle valami vagy sem?
ez meg pont az hogy levolt ütve vagy valami gebasz biztos volt vele...
egyrészt újra van fújva a fejidom...fejidomtartó konzol is kicsit furán áll (sztem) másrészt meg fasztuggya hogy mit jelent a szemébe hogy nem helyezhető forgalomba...
esetleg majd késöbb kiderül hogy lopott a motor mondjuk olaszból, vagy csak simán nincsenek meg a papírjai?
nameg a 180000is érdekes ár amikor egy blokkfelújitás majdnem annyi
nemakarlak elkeseríteni de lehet jobb az ienekből kimaradni (papírok miatt főleg)
Mindenképp BD -s kell? mert csak RD -st találtam használtba.
BD -s csak új van amit 12000,-ért tudom odadni ,ha érdekelne az
RD -s csináltam róla képeket
sóette nyomok mindenhol, fejidomtartót nézd meg műszerfalask épen, nincsenek meg a levegőcsövek ott a luk a vázon láthatod, a hátsó ülésről hogy szakadhatott le az utaskapaszkodó arra kiváncsi volnék, az első fékkar is valami nagyon furán fenn van a kormánycsutkán, azt sem tom miért. de lábtartó nem ferde, úgyh ki tudja. akár jó is lehet
találtam egy hirdetést kerék nélküli motorról. most akkor tényleg nincs kereke? (ha durván jó állapotú, akko vedd meg, vegyél egy forgalmis rs-t aminek kuka a blokkja valami hülyegyerektől gomboké és kész.
Sziasztok!
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni!
Talátam egy rs 125-öt, és annyi a baj hogy fogalomba nemlehet helyezni.
Ugy van írva a hirdetés.
Azt akkor tényleg nem lehet sehogysem forgalomba helyezni?
Külön felhasználás szerinti csoportositás:Gumi melegítő kínai:250ezer
-Motormosó kínai:200ezer Motorörző kínai:250ezer Univerzális kínai mind3 feladatra kiképezve:400ezer ft
aa figy: veszünk 20 kínait, és párosával áruljuk őket gumimelegítőnek, lehelgetik, dörzsölik a gumit, de belátás szerint hazsnálhatók motormosásra is pl. menynibe kerül egy kínai rabszolga, 2-300ezer? nem kell hozzá áram sem
szerintem önmagát győzködi..
Köszönöm szépen.
Csak nézegettem a hirdetéseket és ennek az árán megakadt a szemem hogy csak ennyi.
Vagy még ezen gondolkoztam ha az enyémet elvinné valaki:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/apri
lia_rs_125-2735101
De persze tudom hogy nem szabad egyböl az első motorba beleszédülni.:)
nem azért,de ha feladtad múlt hét csütörtökön akk már 3-szor itt kellene lenni,nem?
eddig mindig megjött másnap vagy harmadnap a cucc,
nemtudom hogy hol van de 1 hét alatt már biztos itt kellene lenni-e
és azért nem kértem mástól,mert ha egyszer megbeszéltünk valamit akkor én ahhoz ragaszkodok.
most akkor lesz belőle valami vagy sem?
egyrészt újra van fújva a fejidom...fejidomtartó konzol is kicsit furán áll (sztem) másrészt meg fasztuggya hogy mit jelent a szemébe hogy nem helyezhető forgalomba...
esetleg majd késöbb kiderül hogy lopott a motor mondjuk olaszból, vagy csak simán nincsenek meg a papírjai?
nameg a 180000is érdekes ár amikor egy blokkfelújitás majdnem annyi
nemakarlak elkeseríteni de lehet jobb az ienekből kimaradni (papírok miatt főleg)
BD -s csak új van amit 12000,-ért tudom odadni ,ha érdekelne az
RD -s csináltam róla képeket
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/apr
ilia_rs_125-3542875
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni!
Talátam egy rs 125-öt, és annyi a baj hogy fogalomba nemlehet helyezni.
Ugy van írva a hirdetés.
Azt akkor tényleg nem lehet sehogysem forgalomba helyezni?
-Motormosó kínai:200ezer Motorörző kínai:250ezer Univerzális kínai mind3 feladatra kiképezve:400ezer ft
:)