PolgárPéter! Ha a fordulatszámmérő nem mér, annak több oka lehet: spirálszakadás, a blokkba a hajtás, óra belső szerkezete, kb. ennyi. Ha a gyújtást nem tudja levenni, akkor elvileg egy testkábel nincs bekötve (vagy valami ilyesmi); önindító nem teker: egyáltalán kap áramot az önindító? Vagy lehet az önindító kapcsoló rossz, stb.
De az előttem szólónak igaza van:olyat vegyél, amelyik "100 % -os"
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem tőletek. Nézegettem egy Aprilia Rs 125-ös motort ami 1996-os évjárat. Azt mondta a srác hogy nem tudja levenni gyújtásról hiába fordítja el a kulcsot és veszi ki. Meg az önindító se teker de tolásra indul pöcre. Mi lehet a gond? A gyújtáskapcsoló lehet a rossz? Menyi hozzá egy gyújtáskapcsoló? Jah meg a másik az hogy nem jó a fordulatszámérő ami állítólag már elektronikus ezeknél én ezt nem tudom javítsatok ki ha nem . Ennek mi lehet a baja menyi a javítása? Várom a hozzászólásokat segítsetek légyszíves !
Üdv típustársak!
Keresek (03as 125ös RSel +1ező):
-powernyelvet
-baloldali első lábtartót
-baloldali elsőülés alatti idom (fekete)
-baloldali kormánysúly (fekete)
-baloldali kormánykapcsoló indexes, szívatóval, kép róla lejebb
Ha van vkinek ezek a cuccok közül bármi értesítsen: somodibence@vipmail.hu Előre is köszi a segítséget!
Kép a kormánykapcsolóról:
Üdv.
Aprilia Tuareg rally 125 (rotax123) as hegert keresek tudnátok segíteni?
De az előttem szólónak igaza van:olyat vegyél, amelyik "100 % -os"
gyári rezó 122eshez 10000ft
gyári rezó 123ashoz 8000ft
Atta: Majd valamikor beszéljünk már! csörgess meg azt visszahivlak!
Troják Zoltán
Csetény
nem tud valaki olcsón?
Keresek (03as 125ös RSel +1ező):
-powernyelvet
-baloldali első lábtartót
-baloldali elsőülés alatti idom (fekete)
-baloldali kormánysúly (fekete)
-baloldali kormánykapcsoló indexes, szívatóval, kép róla lejebb
Ha van vkinek ezek a cuccok közül bármi értesítsen: somodibence@vipmail.hu Előre is köszi a segítséget!
Kép a kormánykapcsolóról:
fejidom=30eft
lámpa=25eft
plexi=10eft
fejidomtartó=8eft
müszerfal=30eft
2db tükör=10eft
Valakinek nincs eladó arrow rezója 08-as eresre?
Valaki mondja már meg aki ért hozzá, hogy Rotax 123-as blokkba a gyújtást hogyan lehet beállítani?
Köszi