Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
A hányból ? XD
Mikrót különösen "imádtam", éppen csak meglett, de így visszanézve az semmi nem volt ahhoz képest ami utána jött. Egy szóval: a mikró még megtanulható :)
hellósztok!
csak kérdezni akarom hogyha teljesen ki van fogyva a rotyogómból az olaj akkor kijelzi?csak hogy ne nézzen fogyatékosnbak senki h ennyit nem tudok akkor mondom az rs-sel is jártam már így,hogy semmit nem jelzett,aztán nem is volt benne olaj,ja meg a robogóban 1 hete még világított a jelző,azt most valahogy már nem világít,és nem hiszem hogy valaki csak úgy feltöltötte nekem mert jó napja volt szóval legyen oly kedves valaki és ossza meg velem a tudományát,amivel remélem gazdagabb leszek
Két féle főtengellyel szerelték őket, csak az alsó csap átmérő tér el.
Létezik 20-as átmérővel és 22-es alsó csap átmérővel szerelt főtengely.
Mindegyik jó mindegyikhez, de ha hajtókart akarsz cserélni, akkor meg kell mérni az alsó csap átmérőt és az alapján kell hozzá rendelni hajtókart. www.citybike.hu
az a leharcolt bal kormánykapcsoló amit mutattál jó gondolom a 2004esre. végső esetben érdekelne.de addigis nem tudsz nekem típus specifikusat találni tehát a 2004 eshez?
Valakinek van tapsztalata erről, az ára egész kedvező:
http://tyga-performance.com/si...