nem okoskodni akarok de viszont nemigen kellene egy 180as henger alól venni főtengelyt szerintem. Eléggé ki lehet az a tengely is. de egyéni vélemény, és megmondják majd a hozzáértőbbek
lenne egy szívlámpás rs125 ből főtengő magyarul csak nemtudja a srác h rotax mennyi.Mondtam neki,hogy a hengeren de mondta h nem gyári már az sem(180-as polini)
szal arra vagyok kiváncsi,hogy mettől meddig gyártották a 122-eset és a 123-asat.köszi
a szívlámpás rs-ek azok ugye már rotax122-esek ugye?
mert lehet h tudok szerezni egy szívlámpás rs-ből főtengelyt(top)
csak a srác nem tudja megmondani,hogy rotax mennyi:S
am bagóért veszem :P
Hello mindenkinek! Szétszedtem a központi teleszkópot felújítás céljából(elfosta az olajat) és 2 db szimeringet találtam benne, gumi gyűrük vannak itthon! Ha valaki már szedett szét vagy esetleg tudjaátok hol lehetne bele kapni felújítókészletet vagy külön szimeringet azt megköszönném! Ez egy RS 125 97-es évjáratú!
A szimeringek száma, a fent lévő:CFW24 van rajt mégegy1-232-000-0272 és a másik ami közvetlen az olaj felett van: CFW DDv4-160 CORTECO I a segítséget előre is kössz!
Jah 300-ért bárki megvenné!De Gábor vagyok nem hülye!440-ért vettem 1éve 150-ből forgalomba helyeztem ugyh számold ki h mekkora árréssel adom én ezt a motort...Megmarad aztán elrohad inkább a garázsba 300ér
Hát a real ár az amit a vevő hajlandó adni érte , és a vevő akkor fog érte pénzt adni, ha neki ez a leghasznosabb lehetőség és azt tekintve hogy tél lesz és ez egy motor az alternatív költség elég magas.(nah ezt tanítják az egyetemen) Amúgy válság van meg jön a tél szóval ne csodálkozz ha nem vesznek motort. Rakd föl 300ért és akkor biztos elviszik
az egyetemen szerinted van szó 2003 körüli aprilia RS125 aktuális magyarországi adás-vételi piacáról? jó is lenne :D Max akkor ha erről tartok előadást.
szal arra vagyok kiváncsi,hogy mettől meddig gyártották a 122-eset és a 123-asat.köszi
mert lehet h tudok szerezni egy szívlámpás rs-ből főtengelyt(top)
csak a srác nem tudja megmondani,hogy rotax mennyi:S
am bagóért veszem :P
A szimeringek száma, a fent lévő:CFW24 van rajt mégegy1-232-000-0272 és a másik ami közvetlen az olaj felett van: CFW DDv4-160 CORTECO I a segítséget előre is kössz!
https://www.apriliayorkshire.c...
de ott olasz kacatokkal nem foglalkoznak