persze, hogy rá lehet ha a rendőrnek van esze rájön elég megnézni az első tárcsafék elhelyezését más oldalon van az 50esé mint a 125ösé asszem 50esnek ha rajta ülsz akkor bal 125ösnek jobb oldalon van.
jaj bocs, csak most nézem h neked nem az a szívócsonk kell :)
de akkor van egy eladó 28as dellortora való szívócsonkom
ha kell valakinek akkor szóljon!
üdv!
így lettem motoros: volt egy yamaha aeroxom meg honda cbr 125 rr em amit 3 hetig nyuztam most hozatok valami allat gepet de nekem nem valami lomha lesz. eladtattam a cbrt nekem izmos motor kell nem lomha am ha mercedes sajnos nem gyart motorot bmw vel nem szurtak meg ke a szemem de nekem akkor is a legjobb motor kell elem vilagi eletem mer me ne tennem?! imadom a motorokat imadom a hangjukat es imadom amikor 300 al megyek mert mert ne tennem? gyurok ezerrel amikor csak tudok edzek edzek edzek hisz az elet ebbol all h az eros marad a gyenge megy ahova akar
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: "ki a legnagyobb gengszer a vidéken?":D
Szerintetek az normális ha vegyes használatba 8-9lityó benzint nyel 34 karbival meg fuvoka se gyári szerintem, azért elég rendesen beránt 1-esbe mikor kinyit a power
üdv
tuning jarjal gyurni meg szoliba ha azt akarod h nezzel ki valahogy hidd el h itt leszar mindenki sekit nem erdekelsz de en beveszlek a csapatomba es megyunk bulizni ne felj!
http://motorsport.wplanet.hu/k... - 50cc