gyertek motorkiállításra vannak szép RS ek
Bátyámé a BR Organisation standnál, enyém a MAMI motorszerelő suli standjánál, van egy Oktatásos motor kibaszottszép! az Aprilia standon, meg van egy Aprilia szerelős sátor ott meg egy Lorenzó van szét-összeszerelve meg egy Fekete oktatásos motor!
Sajnos kevés akiállító...pl Kawa, Ducati, Husaberg, KTM, Triumph, Cagiva ilyenek kinnt sincsenek...viszont van BIMOTA, Rossis M1, épített verdák, jó cuccok...egyre laposabb de azért megéri a mozijegy árát
azért okádja az olajat mindenhonnan mert a kipuff illesztésnél ott simán kitolja az olajat...
ezért használunk oda többek között FBS nevezetű pasztát, szilikonszerűséget ki minek nevezi...kb 1000ft egy tubus és számos helyre hasznos ez...
pl a dob és a rezó közé a tömités mellé, a nyaknál hogy ne tolja ki az oljata... powertömitéshez...
szétszedésnél szopóka mert megkell majd tisztitani a tömitést az ujrarakásnál de legalább nemlesz nyakig szaros a blokk...
A robbantott rajzok a kipuff miatt kellettek volna. Okádja az olajat, a csonknál. De ahogy elnézem, nem hagytam ki semmit Azóta okádja az olajat, amióta kiszedtem a fojtást. Lehet az miatt, hogy az egyik rugót egy kissé jobban megnyújtottam a kelleténél? Mert amire rájöttem, hogy hogyan is szedjem le-fel.... Lehet ez az oka az olajfolyásnak?
Helló!
Szerintem nézd meg a www.citybike.hu , vagy a www.pinkmotors.hu-n!
Ha nincs is náluk raktáron, de rendelni biztos, hogy tud valamelyik kilóméter spirált!
ej valaki segithetne nekem... az arrow szettben volt ez a z alkatrész, de nemtudok réjönni, hogy mire való ?
nos itt a cucc, remélem ti tudjátok, hogy mire való, meg stb...:
Hali!
Valaki mondja már meg, hogy mennyi olaj kell a telóba a múltkor már kérdeztem de elfelejtettem, mintha 470 ml lett volna száranként...de ha nem légyszi javítsatok ki
Bátyámé a BR Organisation standnál, enyém a MAMI motorszerelő suli standjánál, van egy Oktatásos motor kibaszottszép! az Aprilia standon, meg van egy Aprilia szerelős sátor ott meg egy Lorenzó van szét-összeszerelve meg egy Fekete oktatásos motor!
Sajnos kevés akiállító...pl Kawa, Ducati, Husaberg, KTM, Triumph, Cagiva ilyenek kinnt sincsenek...viszont van BIMOTA, Rossis M1, épített verdák, jó cuccok...egyre laposabb de azért megéri a mozijegy árát
ezért használunk oda többek között FBS nevezetű pasztát, szilikonszerűséget ki minek nevezi...kb 1000ft egy tubus és számos helyre hasznos ez...
pl a dob és a rezó közé a tömités mellé, a nyaknál hogy ne tolja ki az oljata... powertömitéshez...
szétszedésnél szopóka mert megkell majd tisztitani a tömitést az ujrarakásnál de legalább nemlesz nyakig szaros a blokk...
www.pinkmotors.hu
Szerintem nézd meg a www.citybike.hu , vagy a www.pinkmotors.hu-n!
Ha nincs is náluk raktáron, de rendelni biztos, hogy tud valamelyik kilóméter spirált!
Találtam rs125 2006- felfele robbantott ábrákat! Kösziiiiiii
Itt vannak robbantott ábrák, de sztem ezekhez túl új a motorod!
Tud valaki segiteni, hogy hol tudok venni/rendelni 97es RS 125be km spirált!
Ugyanis elszakadt és sehol sem találok?
Vagy melyik másik jo bele?
KÖszi előre is
tudnánk beszélni privibe?:)
írj már lécci robkaa46@vipmail.hu-ra egy mailt esetleg bele egy msn-t, ha használsz
üdv.
nos itt a cucc, remélem ti tudjátok, hogy mire való, meg stb...:
kösz
üdv
Valaki mondja már meg, hogy mennyi olaj kell a telóba a múltkor már kérdeztem de elfelejtettem, mintha 470 ml lett volna száranként...de ha nem légyszi javítsatok ki
Köszi!
99-es, RS125-nek mekkora az ülésmagassága?