életkép, ami leforgott a szemem előtt a képek láttán:
(tuning megy motorozni felölti bőrruhályát közben rossira gondol és hogy azt az utols pacal pörit nem kellett vna benyomni...felveszi a kesztyűjét sisak kézben kitolja a darálóból az rst leporolja, felül , peindítja pöc röff és közbe röhög h. a szomszéd meg rugdoshatja a pannóniáját... felhúzza a sisakot...és rájön a picike eszével h. minek vette fel a kesztyűtz mert így a versenycélokra kíválló sisakjának a dupla d gyűrűs csatját nem tudja becsatolni...megoldja áttolja a szántáson a mocit felpattan és máris rossziként gyorsít ki ...közeledik a centrum felé kanyarba látja a pot és bosszankodik h. itt még Max Biaggi sem tudna befordulni...apja traktorát, szélárnyékból kivervén a gépet, megelőzi ...épp befért még a kombájn előtt. bosszankodik h. a sok paraszt felhordja a sarat amikor ő itt a racshing.... megérkezett a centrum,,kocsma" elé mari néni kinéz és csodálkozik ki lehet ez a versenyző srác...leveti sisakját a mi kis Józsefünk és mari néni már rá is döbben ez csak az ő kis unokája aki nem hozzá érkezett hanem a kocsmába...
sziasztok!98as rs-emen éppen szimeringet cserélek a villába. adódott egy kis gond, mégpedig az egyik szár tetejét lezáró,csavar/dugó ról lejött a menet kitekerés közbe. bennemaradt a szárban. esetleg valakinek ötlete honnan tudnék egy ilyet szerezni, vagy van e valakinek esetleg? üdv bence
melyik vasat hozod el? Nézem az ottani gépeket én is.
Egyébként meg lehet náluk oldani h a forgalomba még nem helyezett verdákat 25kwos papírral hozzák forgalomba? Kérdeztem már őket, de egyértelmű választ nem kaptam. Lehet csak attól függ mennyit tejelek nekik.
jogsi ügyben kérnék tölletek 1 kis tanácsot.motor vásárlás előtt állok és csak akkor hozahatom el a motort ha megvan A-bol a jogsim, de a 2 évem majd csak májusban telik le!és az a kérdésem hogy beiratkozhatok e most a különbözeti vizsgára és ráérek majd később elmenni vizsgázni(2éven belül ha jól tudom) vagy majd csak a 2 év lejártával iratkozhatok be?
Szevasztok!
Remélem jó idő lesz, és akkor felmegyünk motorral, de ha szar idő lesz, akkor is felmegyünk csak akkor kocsival!
Mi is 14-én megyünk!
Mennyi lesz a beugró?
Lesz Stunt Show szombaton?
Penge az a simson blokk nem tom mennyit mehet egy rendes simson vázzal...és hogy mikor szakad össze a fötengő! És ez a g.xxx...45 le egy 125 ös 4t böl...aha persze..lehet hogy ki lehetne hozni turbóval meg minden komoly cuccal de akkor is...ez már nagyon tul lő a célon!
Tehát Pálinkás István ő a szomszédja :) és ő vette , Ákos max a képeket küldözgeti :D
Ákos osztálytársam volt . Olyan simsonokat csináltak hogy néztem , de ez mindent vinni fog
szerintem a nyelvtankönyvet nézd és ne ilyen szarságokon gondolkozz
(tuning megy motorozni felölti bőrruhályát közben rossira gondol és hogy azt az utols pacal pörit nem kellett vna benyomni...felveszi a kesztyűjét sisak kézben kitolja a darálóból az rst leporolja, felül , peindítja pöc röff és közbe röhög h. a szomszéd meg rugdoshatja a pannóniáját... felhúzza a sisakot...és rájön a picike eszével h. minek vette fel a kesztyűtz mert így a versenycélokra kíválló sisakjának a dupla d gyűrűs csatját nem tudja becsatolni...megoldja áttolja a szántáson a mocit felpattan és máris rossziként gyorsít ki ...közeledik a centrum felé kanyarba látja a pot és bosszankodik h. itt még Max Biaggi sem tudna befordulni...apja traktorát, szélárnyékból kivervén a gépet, megelőzi ...épp befért még a kombájn előtt. bosszankodik h. a sok paraszt felhordja a sarat amikor ő itt a racshing.... megérkezett a centrum,,kocsma" elé mari néni kinéz és csodálkozik ki lehet ez a versenyző srác...leveti sisakját a mi kis Józsefünk és mari néni már rá is döbben ez csak az ő kis unokája aki nem hozzá érkezett hanem a kocsmába...
Hol lehet venni, lánc feszítő görgőt?
Már mindent kipróbáltam, és vagy zörög, vagy nagyon hamar elkopik!
Köszi a segítséget!
ts tudok motorokat hasonló árban mint abban az üzletben. Jogsi nélkül eltudod vinni. Ha érdekel majd írj msn-en. Van most egy fasza R1 is
gumi melegítés
hát a 2 636 közzül az 1iket de lehet a 954 lessz
Egyébként meg lehet náluk oldani h a forgalomba még nem helyezett verdákat 25kwos papírral hozzák forgalomba? Kérdeztem már őket, de egyértelmű választ nem kaptam. Lehet csak attól függ mennyit tejelek nekik.
Sikerült a kresz vizsgád?
szakad az eső
Remélem jó idő lesz, és akkor felmegyünk motorral, de ha szar idő lesz, akkor is felmegyünk csak akkor kocsival!
Mi is 14-én megyünk!
Mennyi lesz a beugró?
Lesz Stunt Show szombaton?
Ákos osztálytársam volt . Olyan simsonokat csináltak hogy néztem , de ez mindent vinni fog