mert nagymotorot meg nem vezethetek meg eddig csak aerox volt. ma hozzak el nekem mar varom, de nem motorozok vele ilyen idoben. jogsit meg majd elkezdem ra...
régen volt egy olyan weblap h. 125.vilaga.hu az nekem nagyontetszett arra folyattam a nyálamat!:P
Most leletem 1 cikket, aszem TYT írta most tesztmotoron van fennt, az AF-1ről, ami szerintem onnan van! Erről jutott eszembe, hogy azt az oldalt nemlehet újjáéleszteni, mert számomra egy örökunicummarad!
ja és fucky, ha mész valamelyik egyetemre, vizsgaidőszakban egy fikarsznyi szavad nem lehet hogy fáradt vagy , és unod a tanulást, különben pofánverés lesz
KÖnnyen beszélsz pinarágó :D
Érettségire készülsz? Emelt angol+töri+ matekra tanultam kb 2 hetet azt kész, semmi nem volt.
Amúgy szép is lenne ha vizsgaidőszakban elég lenne 2-3 óra tanulás naponta. Nekem a húzósabb időszakban meg van az 5-6 óra felett is lazán, pedig nem tanulok lassan.
Senki nem nyavajgott, de azért azt te is belátod hogy a középsulis közgé az alapozónak OK, de semmi több :D Kb. az első számvitel gyakom, az első mikró-makró előadásom meg gyakom azt annyi :D
hát azt, hogy kikapcsoltam Bmw-be a kipörgésgátlót, és "véletlen" megcsúszott, aztán másnap visszamondták nevelőfaternek... ő meg nemdíjazta...
fejidomja nincs senkinek?
tanulás az véget fog ezzel érni az tutkó