szerintem akit ilyen zavar, már rég a föld alatt a helye. Ott hátha nem zavarja. Itt mifelénk nagy szívesen jelentgetik fel a motorosokat, mert a téren vannak (semmi hangzavar), vagy bármiért. Akit zavar egy motor/autó hangja az dögöljön meg :)
Jó persze a 40el ordító pörcögő robogó néha idegesít., Na meg a román lada-traktor. De a többi áááász
Meg msot tiltakozik keményen a heju lakosság hogy egy évben egyszer a forma 1 es hangzavart kibirják de ide járnak tesztelni meg nyiltnapok meg stb és msot viccen kívül . füldugot osztanak a lakosságnak Itt lakok a ring mellet szilasligeten nekem minden nap zene füleimnek
én úgy emléxem régebben azt pofázták hogy a bukóteret kellene átalakítani hoyg lehessen tartani motogp-t de hoyg miért nem alakították át azt nem tudom
engem a robogok hangja idegesít ami ki van hegyezve . nem tudom eldönteni hogy robi vagy STIHL fürész :)
de szerencsére a ringre nem járnak olyanok :D
Jó persze a 40el ordító pörcögő robogó néha idegesít., Na meg a román lada-traktor. De a többi áááász
http://www.blikk.hu/cikk.php?c...
eddig 2/2 en a vaxot ajánlottták :)
ki - mi használ ?
(Amúgy egy szót se értek belőle csak amit nővéremék kvartyognak, mert sógorom csak nyelvvizsgával kapta meg a diplomáját és cigányul megtanultak. )
Gondolom, az újabbaknál is.