a napi jegy 60 eur, az esti, asszem 6-8 ig 20 eur, vagy 5 e Ft.. De haver azt mondja, este nehéz, napszemüveg nem árt, mert olyan alacsonyan van a nap, a szemedbe süt... Én is gondolkodom egy ellátogatáson... Csakhát...
Végülis énis kitudnám kerülni a pályát, a balaton végéig simán lehet menni, mármint a déli parton és utánna lenne talán 1 100km-es pálya szakasz Pestig .Az még ugy aránylag nem is lenne rossz.
Hamár így pálya... Nem rossz ám a kecskeméti go-kart sem. Persze nem egy Hungaroring, de gyakorolni sztem jobb mint egy parkoló és az árak sem veszélyesek.
ha ez megnyugtat nekem is több mint 200km. De a kakucs is majdnem annyi. Szóval én inkább akkor már ringre mennék :)
Mondjuk azért az gáz hogy ennyire egy helyen vannak a pályák... Hungaroring, kakucsring, euroring, mind egy körzet szinte.
ha már rászánom a benzinpénzt egyszer, akkor inkább megyek ócsóért a hungaroringre 5 pézért, mint ugyanannyiért a kakucsra! Távolságra nekem majdnem ugyanannyi...
Addig meg bárki bármilyen hülyének is tart, kurvára jól elvagyunk éjszakánként a parkolóban...
az előfeszítésállítót becsavarod. Túl sok fordulatot ne nagyon állíts, mert pattogni fogsz mint a kukorica. A menetes részből minimum 25mmnek ki kell látszódnia!
rsata (vagy aki még ért hozzá) tőled szeretnék segítséget kérni!
A múltkor írtam, hogy nyomja a kipufogóm a vizet! - mondtad, hogy hengerfejtömítés!
-Kicseréltem jól meghúztam a csavarokat
de mégis nyomja a kipufogó a vizet!
Alul ahol becsatlakozik a hűtőnek a csöve ott nincs valami tömítés, hogy esetleg ott engedi be azt a Qrva vizet?
A Pannonia-ring van még aránylag valahogy közel de az se olcsó szerint..
Mondjuk azért az gáz hogy ennyire egy helyen vannak a pályák... Hungaroring, kakucsring, euroring, mind egy körzet szinte.
Addig meg bárki bármilyen hülyének is tart, kurvára jól elvagyunk éjszakánként a parkolóban...
Ha nem vagyok pofátlan, nem tudnál küldeni nekem valami robbantott rajzot a blokknál a hűtésről?
A múltkor írtam, hogy nyomja a kipufogóm a vizet! - mondtad, hogy hengerfejtömítés!
-Kicseréltem jól meghúztam a csavarokat
de mégis nyomja a kipufogó a vizet!
Alul ahol becsatlakozik a hűtőnek a csöve ott nincs valami tömítés, hogy esetleg ott engedi be azt a Qrva vizet?
nekem van egy polir pirelli dragon supercorsa pro-m (150/60 R17) ha erdekel vegyel fel msn-en.