mégis vannak a mezőnyben oyanok akiknek ez nem megy...
egyébként ugyanugy meg lehet szokni a nagyot mint a kicsit...
egyébként ez iyen MO-i hozzáállás h 125 az pffff..... h a DT-n amikor bemonják h jön a 125ös kategória akkor a legtöbb néző "na jó menjünk a büfébe" felkiáltással jelzi a nem tetszését meg azt h qrvára leszarja és h jönnek a gyerekek bohóckodni.
rs-sel nem tudom mennyi az alja a mezőnyek most azt hiszem galbács 2:17-et ment multkor, de a pályarekordot nem vágom. viszont csak viszonyításként mondom h a csabi aki idegbeteg módjára közlekedik mint az köztudott, és már rég megvan neki az r6, 18-at ment... ehhez vedd hozzá azt h a célegyenesben ő 250-el megy az rs meg 180al, és még van 1-2 hely ahol azért szerez előnyt mert qrva gyorsan gyorsul egy 125öshöz képest... szóval nagyon nagy tévedés h 125öst gyerekjáték vezetni.
na apám.. akkor el tudod képzelni milyen egy vl800as cruiserrel szikraesőt hányva kiülve midnen kanyarban végigzuhanni a pilisen? úú, fater cruisere mit kapott tőlem.. meg, nagybátyám 1100as shadowjával plexi meg bármi nélkül pólóban 170 fölé néztem.. na ezek kemény dolgok barátom.
arra kellett ráeszmélnem abban a pillanatban mikor először elmentem a 600-assal motorozni, hogy nagymotorral sokkal nehezebb gyorsan menni mint 125-össel. Kurva nagymenőnek éreztem magam tavaly mikor orrbaszájba előzgettem a kanyarokban az erősebbnél erősebb motorokat, de a semmire volt nagy a pofám. Nem ugyanaz a két műfaj. Ha valaki nagymotorral is gyors az már valami, de 125-össel gyorsan menni a kanyarokban szinte gyerekjáték.
Ittvan Dj Yamaha, amig a célegyenesen végigmentek Hringen egyilyen számot lazán meghallgattok http://www.youtube.com/watch?v... jah és nem lehurrogni mert jó zsám
akkor Ádámon kívül senkinek nincs ideje holnap délután motorozni picit?
Tessék bebizonyítani, hogy ezek a csuda olasz gyerekmotorok tényleg mennek 160-at!
Remélem nagy plexit raktak a Yamahára lehet egy turbo után használni is fogjátok Na meg persze ovatosan a 110-el, akkor már akkora turburencia van ,hogy elrepiti a picsába a Yamahét
egyébként ugyanugy meg lehet szokni a nagyot mint a kicsit...
egyébként ez iyen MO-i hozzáállás h 125 az pffff..... h a DT-n amikor bemonják h jön a 125ös kategória akkor a legtöbb néző "na jó menjünk a büfébe" felkiáltással jelzi a nem tetszését meg azt h qrvára leszarja és h jönnek a gyerekek bohóckodni.
rs-sel nem tudom mennyi az alja a mezőnyek most azt hiszem galbács 2:17-et ment multkor, de a pályarekordot nem vágom. viszont csak viszonyításként mondom h a csabi aki idegbeteg módjára közlekedik mint az köztudott, és már rég megvan neki az r6, 18-at ment... ehhez vedd hozzá azt h a célegyenesben ő 250-el megy az rs meg 180al, és még van 1-2 hely ahol azért szerez előnyt mert qrva gyorsan gyorsul egy 125öshöz képest... szóval nagyon nagy tévedés h 125öst gyerekjáték vezetni.
Fucky? Esetleg? Egy újabb kísérlet?
ugyanúgy ah engem, ugyh tiszteletet érdemelnek
Tessék bebizonyítani, hogy ezek a csuda olasz gyerekmotorok tényleg mennek 160-at!
geci jó a hangja az rs-nek!