Húú srácok kimentem ma először az euroringre a picimmel kurva jóó a pálya.. ez pont ilyen "kis" gépeknek van kitalálva..... egyébként 3-an voltunk én + 2 haverom de a végén jött egy másik srác egy fazer-el. Nah az a lényeg hogy nagyon jót mentünk... én is olyanokat döntöttem amiket közúton elképzelni nem tudnék... majrécsík a gumin kb ha fél cm taláán. szal nagyon jóóóó, mikor felmentem kicsit fostam, hogy el fogok esni ..de ha ésszel csinálja az ember akkor nagyon jól lehet ott "tanulni" motorozni... szal kiráááály nagyon
hello mindenki! vki tudna segíteni h mitól lehet az h megyek egyenletes gázzal és egyszer elkezd lassulni a mocc, vagy 4-5-6 seb. fokozatban nem nyit már rendesen a power szelep? ja ez egy aprilia af1 125. köszi előre is
én meg 8hete a sajátomat(de az nem volt oly vészes,csak a fékkar fele kopott el,meg a műanyagspoiler elkopott picit,meg a hátsó index kifordult.jah és a hátsó fékkar picit elferdült,mindez 10m csúszástól a betonon.
Én nemt tudom h Ti mért vagytok megakadva ezzel az elcsúszással, egyértelmű h nem füvön csúszástól lett ilyen a motor, de az idomok sem csúszástól lettek ilyenek, hanem azért mert valszeg nyers idomok, amik még sosem voltak lefestve...
Ti még sosem láttatok csúszott motort??
Egyébként meg vizes uton simán szoktam keresztben menni eddig rekord nálunk az utcában ( jo fényes aszfalt jol csuszik még szárazon is) 3-as nyél 100 letett lábbal motor hátulja keresztben.. Elég jol néz ki a dolog de azért parás is
Srácok én már csusztam el füvön az SP-vel ( lehet h nem kellett volna jasszerkodni a focipálylán ) olyan 40-el ugy kiment a segge h már nem bírtam visszakormányozni mert ütközésig fordult a kormány és ugy lerepültem mint a szar!!! Annyi baja lett a motornak h letört a tükör amugy semi más még nagy karcolás sem lett !!!
150/60 és 110/70 17-es méret.
Nagyon összetörted? karambol volt vagy csak elcsúsztál?
De legalább mocis ruhában voltál?
Ti még sosem láttatok csúszott motort??
Többet nem ér a motor...Füvön,mi??Persze..:)
350et nem adnék érte az 100000%
jah és jó h megengedi h olyanra fulyassák amilyenre akarják
Nekem ugy mondták hogy a legjobb az ngk b10evx.. sztetek?
Srácok én már csusztam el füvön az SP-vel ( lehet h nem kellett volna jasszerkodni a focipálylán ) olyan 40-el ugy kiment a segge h már nem bírtam visszakormányozni mert ütközésig fordult a kormány és ugy lerepültem mint a szar!!! Annyi baja lett a motornak h letört a tükör amugy semi más még nagy karcolás sem lett !!!
véleményem h ezzel egy hiperűberóriásinagyot estek