Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúúú... nálad van minden fasza? De mihez kezdesz annyi bránerrel?
Csutka az volt, többször is , de sajna hamar elfogynak az utak
aszongya nem erős mert 2 utcányit mentél vele 1 hegyen,ahol le se csutkáztad
nálam minden fasza :)
Na de ennek húzni kell, arra lett kitalálva, úgyhogy ez nem nagyon lehet az ok...
Annyira nem erős, de rohadt jó kis gép, nekem tetszett
elég volt az esőgumi...nagy fika
én havi 15-öt fizetek az RR-ért miért nem adják ingyen ezeket a dolgokat?
Hát igen, garival elég gyakran kitörölheted...
Nekem olyan moci kéne ami egy ládába jön, minden alkatrész külön dobozokban... és neked kell összerakni
mondtam hogy heidenau kell
hát jobb kéz is biztos közrejátszott
vigye el öcsém zxr-ét, sztem odaadja ha fizeti továb ba havi 9000-et, csak idom nincs rá.
Kitámasztó nekem is nyílt már le, de hála az égnek nem nyaltam, csak dobott egyet a mocin

Bár ez még nem vészes... láttam már olyanokat...
Azért égtek be mert nem zárt rendesen nem?
Vagy kezelési hiba
"3.Fater nem akar használt motrot
Pedig már beszélgettünk egy 2006-os használt Rs-t áruló emberkével...
Hát majd kiderül mi lesz de 4ütemű 125-ös sportmotrot venni...hát..."

Tudom nálunk is ez volt, csak új, és csak 125ös. Azért vettük újan a gépet, mert hát az új mégiscsak megbízhatóbb, és garanciális is! Meg hát 5 év gari, whoaa..

Ehhez képest kétszer szorult meg eddig alattam, és most a 3. dugó van benne 12ezer km alatt, pedig az új RSnek a hivatalos dugócsere intervalluma 16ezer km.
És az 5 év gari MINDENRE vonatkozik ami NEM tud elromlani egy aprilián

Szerintem vegyetek használtat :D
ez övön aluli volt bazze köcsög 2x nem bírta a dunlop... 1x pedig leakadt a sztender
minek az a nagy erő, ha nem tudod kezelni és időről időre átrepülsz vele egy-egy szalagkorláton?
Nem az a baj,hogy ki hol lakik, hanem, hogy miket, és főleg hogy beszél. Teljesen mindegy ki kezdi a flémet,mert valaki mindíg folytatja,és akkor mindkét fél gyagya, hogy finoman fogalmazzak.
http://www.sportmotor.hu/motor... itt vannak a képek...szerinted szelepek beégtek. dugóba+hajtókarba még van 1 kevés,idei szezont talán még kibírja...
de az enyémhez társul 50 ló meg 50 nm meg nagy hang,bibibííí
Kész van már?
az enyém is annyi pedig az idomos bumfordi, szóval ilyen megvilágításban még van mit fejlődni
enyémre ezt nem lehet mondani,118 kg
van még pár fölös alkatrész rajta... ha azokat is elhagyod az már 3. stage tuning
pedig már 200x eldobtad
vaze.. 146kg a motorom. áálat!