Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi, Joe-Z és én
Kakucson lesz aprilisban. Az idopont kerdeses meg.
KakucsRingre megyünk. Hogyha csak úgy elmotorozgatsz az ÜvegTigrishez akkor az a plusz háromnegyed órányi út nem szoroz nem oszt. Én és Joe-Z itt lakunk az ÜvegTigrisnél, szóval jöhetsz velünk ha elsőre oda akarnál találni Kakucsra
ezen a héten péntekig aha! mondjuk időföggő... most szép idő van itt.
ha tudnék róla valamit esetleg meggondolnám
van olyan napod amikor hétköznap délelött ráérsz? Mert akkor pl. nekem 10-től 1-ig mindig van időm, munka elött.
Hát persze
Pénteken mentem ki pátyra esett, elötte utánna nem, egész hétvégén egy csep sem esett... Egészen addig amíg vasárnap el nem indultam haza
Most sem esik, persze mert nem megyek sehova...
Holnap megyek, megint esni fog...
mostmar ugy erzem telleg jobb lenne szlovak topicba mennem.ugy dontottem nem vagyok magyar se szlovak.en maradok szlovakiai magyar!
Ezert kotelezo eljonnod!
7köznap oks, meg jövő héten is. amit persze lehet h nem élek meg mert moker lelő donovalyban.
viszont szar idő lesz holnaptól:(
nekem asszem majd az alapoktól kell megint kezdenem, szóval első lépésben nekem elég egy full sík placc. Nekem Budaörs oké.
Neked mikor lenne jó? Hétköznap? Hétvégén?
az mondjuk nem rossz
gödöllő 10m-es térdmagas márványpatka
nem röhögtelek ki csak mosolyogtam
Jaja. Majd ha szép idő lesz, RS működőképes, úgyhogy bármikor kb.
Udvariasan meghivlak te meg kirohogsz? Nem szep dolog
budaörs:) qrva jó park van itt, csak egyeztessünk mikor. mondjuk csonginak messze van de én benne vagyok másba is ha tudtok valamit. viszont streetelni nem hiszem h együtt tudnánk menni:S bár ha tudtok térdmagas padkát ami nektek is ok akkor az nekem is jó.
bár lassan 5 éves lesz a legfiatalabb deszkám, szerintem az első ollienál meg fog reccsenni
De rohadt lassan telik az idő
Viszont lassan tényleg léphetnénk valahova deszkulni.
De csóró vagyok, ha nem így lenne állna még itt egy pár motor
hat mert jawa imado vagy
jah tudom megvettetek egesz tatrat.nah mindegy