Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg remélem hogy az én RS-em lesz
oké:) De remélem arra már ekem is rs-em lessz
Sziasztok! Lenne egy eladó Rotax 122es hengerem és főtengőm. A Hengert újonnan lett hónolva, hibátlan most. A főtengely szintén hibátlan. Ár megegszezés szerint! Msn: rdan8@hotmail.com
Majd jó időben megnézed előben :)
Mivel nem vagy tisztaban? Kérdezz bátran...
jah. amugy jo kis gép
nekem mágnes van és elektronika olcsoért odaadom, mert az elektronikan volt egy vezeték ami meg lett forrasztva, de működik,és vállalok rá garanciat is, ha nemjo akkor visszaküldöd és no problémo...
Alattam 160.De egy kisebb gyerek alatt gondolom többet :D Bár most járatós,és ebben a ratyi időben,alig tudok menni.Majd meglátjuk,h most mennyit tud.
amugy végre mennyit megy?
off
nem tud vki szolnok v bihar megyében /esetleg Eger környékén/ vkit,aki idomfestéssel foglalkozik?thx előre is
bazki ne néz már hülyének azt hiszed fax vok? hogy vizel poliroznám a blokot
nem kell mindet szó szerint venni.
ja és milyen a "2000-res évjáratu"= (3-külös evo mitod)ami gondolom már 6-sebbeséges
mivel 2000-res ugye?
de lehet nem értem hozzá hülye vok kicsit ezzek hezz.
na csövi
120-al mentem,és 8 körül forgott,szal nem kínoztam nagyon.Perselyt kapott.
Minden kellene,de még nem tudok mindent erről az egész power dologról...Miért kérdezted?Neked is van eladó power?Ha igen,mennyiért?
Azt elhiszem. aztán mennyi volt az új henger meg mikor megragadt mennyivel téptél?
mert te vizzel szoktad mosni, polirozni a blokkot...
ennyi eszed van...
amúgy gondolom új powercuccod van eladó sorba ahogy aképen is kinéz...35be hogyne....
ha felteszel vmi szar képet akkor tedd mellé hogy a kép csak illusztráció és akkor elkerülsz csomó vitát emiatt!
Faterod a master-al :) Bazz voltam olyan ideges...
De-de.Oda járok. Jelenleg 10.a. Azthiszem,h tudom is,h ki vagy.De ha nem ismernélek fel,nyugodtan szólj!
elnézést kérek töletek, többet ilyen nem fog elöl fordulni.
nincs viz bekötve a házunkba meg itt a tél és sporolni kel vágod?
és ezért nem tudtam le polirozni a blokot sajna.
Szeva!

Szép az Rs-ed!Nekem is az volt,a Gosztonyitól vettem még meg anno..
Te nem a felsőbükkibe jársz?:D
Ismerős vagy nekem
Már nem bírtam idegekkel hogy ne írjak
Halottam róla hogy megragadt vitnyéd fele... nem faterom hozta haza onnan?
Na, mostmár nem csak olvasod a fórumot
Jocirs az a bizonyos szentelés,mennyire hatásos?És mennyit kérsz tiszteletdíjként érte? Jól jönne nekem is egy.Egy ragadás bőven elég volt.
----
Jaja Renátó,Talált!