Sziasztok! Lenne egy eladó Rotax 122es hengerem és főtengőm. A Hengert újonnan lett hónolva, hibátlan most. A főtengely szintén hibátlan. Ár megegszezés szerint! Msn: rdan8@hotmail.com
nekem mágnes van és elektronika olcsoért odaadom, mert az elektronikan volt egy vezeték ami meg lett forrasztva, de működik,és vállalok rá garanciat is, ha nemjo akkor visszaküldöd és no problémo...
bazki ne néz már hülyének azt hiszed fax vok? hogy vizel poliroznám a blokot
nem kell mindet szó szerint venni.
ja és milyen a "2000-res évjáratu"= (3-külös evo mitod)ami gondolom már 6-sebbeséges
mivel 2000-res ugye?
de lehet nem értem hozzá hülye vok kicsit ezzek hezz.
na csövi
mert te vizzel szoktad mosni, polirozni a blokkot...
ennyi eszed van...
amúgy gondolom új powercuccod van eladó sorba ahogy aképen is kinéz...35be hogyne....
ha felteszel vmi szar képet akkor tedd mellé hogy a kép csak illusztráció és akkor elkerülsz csomó vitát emiatt!
elnézést kérek töletek, többet ilyen nem fog elöl fordulni.
nincs viz bekötve a házunkba meg itt a tél és sporolni kel vágod?
és ezért nem tudtam le polirozni a blokot sajna.
Jocirs az a bizonyos szentelés,mennyire hatásos?És mennyit kérsz tiszteletdíjként érte? Jól jönne nekem is egy.Egy ragadás bőven elég volt.
----
Jaja Renátó,Talált!
nem tud vki szolnok v bihar megyében /esetleg Eger környékén/ vkit,aki idomfestéssel foglalkozik?thx előre is
nem kell mindet szó szerint venni.
ja és milyen a "2000-res évjáratu"= (3-külös evo mitod)ami gondolom már 6-sebbeséges
mivel 2000-res ugye?
de lehet nem értem hozzá hülye vok kicsit ezzek hezz.
na csövi
ennyi eszed van...
amúgy gondolom új powercuccod van eladó sorba ahogy aképen is kinéz...35be hogyne....
ha felteszel vmi szar képet akkor tedd mellé hogy a kép csak illusztráció és akkor elkerülsz csomó vitát emiatt!
nincs viz bekötve a házunkba meg itt a tél és sporolni kel vágod?
és ezért nem tudtam le polirozni a blokot sajna.
Szép az Rs-ed!Nekem is az volt,a Gosztonyitól vettem még meg anno..
Te nem a felsőbükkibe jársz?:D
Ismerős vagy nekem
----
Jaja Renátó,Talált!