tom:) csak nehogy kissebbet rendelj mert énis majdnem úgyjártam csak szerencsére nemvolt oan méretbe ien színbe és nagyobbat kellet kérni.Ha oylat veszek kicsi és az gázos:S fahee is ígyjárt.Kicsi a kesztyűje:S
Hello mindenkinek!
Eloször irok erre a forumra.Szerbiában,Szabadkán lakom(Szegedtől 40 km).Nekem is van egy RS 125-ösöm és pár barátommal valószinűleg májusban megyünk Szeged körül egy kisebb túrára.És azt szeretném ezzel mondani,hogy ha valakit érdekel,szóljon és csatlakozhatna hozzánk.Még semmi pontosat nem tudok,ahogy jobb ido lesz......Ja meg a nyárra LEHET,hogy tervezünk egy kicsit nagyobb túrát Veszprémig,meg Alsóösre.Ha van kedve valakinek......szóljon a sasa.horvacki@yahoo.com e-mail cimen....
Hát remélem:)Mármint hogy csak gyertya kínja lesz.azért az meglesz de azaz érdekes érted hogymotoroztam már vele előtteis és kutya baja.Jólmegy(ahogy power nélküli rs tud)130-135 a vége am megnéztem.tegnap kezdte ezt el hogy leált.Eddig megvoltam vele elégedve
nekem iyen akkor van ha meleg van és estére nagyon lehül az idő, akkor nekem is van h 3-4 ezernél behuzom a kuplungot és leesik a fordulat és halott... de csak iyenkor, de iyenkor oyan öblös hangja is van... nem vágom mitől:)))
Elég nagy szarba vagyok. Mais meg tegnapis elmentem ugye motorozni elmentem kb 20km-ert egyenes részen kb 90es tempónál semmi előjel vagy dadogás vagy valami nélkül puff leáll a motor és nemindul be csak kb 10perc múlva talán.Ma perpil azvolt hogy kanyarodni akartam kuplungot behúztam pakolgattam vissza,(vissza akartam fordulni az úton) és ahogy leesett a fordulat eccerűen leállt.És nemindult be.Haza kellet tolni és nem lehetett könnyne tolni mert mintha valami szorult volna benne mintha a hátsó sárvédő telelet volna sárral de nem.Otthon nagynehezen beindult és kb 1000-1500volt az alapjárat majdhogy leált és pöfög pöfög húznék egy egészen picigázt és leál lehorkan.Utánna megint beindítotam ugyanezvolt .Nagyonfinomgázt húzni hogy picit felpörgessel lehorkan és leált. Utána besem indult.Szerintetek milehet a baja? Lécci fikázásokkal kíméljetek hogy misoc így úgy amúgy.jóltudom:)
az lenne a kérdésem h. mi a különbség az én 1el régebbi idomos és az új rsek között (nem a motorjára célkzok mert az azthiszem u.a mindenrészében) hanem a kezelhetőség vagyis esetleg váz volt módosítva vagy csak idom meg esztétika,a változtatás?
Annyira nem vagyok fanatikus egy-két játék van ami mindig érdekel pl Need for Speed sorozat de mivel van lehetőségem egy telefonhívással ingyen megszerezni nem fogom megvenni 10++ ezerért
A szar gumin az életem a másolat ruhán pedig a jó megjelenésem veszhet azzal nem spórolok
Eloször irok erre a forumra.Szerbiában,Szabadkán lakom(Szegedtől 40 km).Nekem is van egy RS 125-ösöm és pár barátommal valószinűleg májusban megyünk Szeged körül egy kisebb túrára.És azt szeretném ezzel mondani,hogy ha valakit érdekel,szóljon és csatlakozhatna hozzánk.Még semmi pontosat nem tudok,ahogy jobb ido lesz......Ja meg a nyárra LEHET,hogy tervezünk egy kicsit nagyobb túrát Veszprémig,meg Alsóösre.Ha van kedve valakinek......szóljon a sasa.horvacki@yahoo.com e-mail cimen....
Én a Razor-os verzióval játszom és tolál jó!
valóban sok szerver 1.4 en megy már de én amiket nyomom oda nem kell még
ez jó kesztyű? 14 ről van 4 re leértékelve...kesztyű
De lehet hogy a hideg miatt csak...
Tudom hogy ronda is meg szar is, de nem jött az ihlet
KÉP
A szar gumin az életem a másolat ruhán pedig a jó megjelenésem veszhet azzal nem spórolok
De az sztem inkább foglalt
ha valakinek van otthon egy elfekvő 550es aprilia blokkja (sxv, rxv), akkor sikítson xD Bele kéne applikálni a motoromba :DDD