Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tom:) csak nehogy kissebbet rendelj mert énis majdnem úgyjártam csak szerencsére nemvolt oan méretbe ien színbe és nagyobbat kellet kérni.Ha oylat veszek kicsi és az gázos:S fahee is ígyjárt.Kicsi a kesztyűje:S
de ez nemugyanaz
sztem nemrosz:) énis mostvettem 1hete kb
tartalék dugót hozzatok magatokkal mert itt eddig az RS túrákon 1 mindíg összefosta magát
Hello mindenkinek!
Eloször irok erre a forumra.Szerbiában,Szabadkán lakom(Szegedtől 40 km).Nekem is van egy RS 125-ösöm és pár barátommal valószinűleg májusban megyünk Szeged körül egy kisebb túrára.És azt szeretném ezzel mondani,hogy ha valakit érdekel,szóljon és csatlakozhatna hozzánk.Még semmi pontosat nem tudok,ahogy jobb ido lesz......Ja meg a nyárra LEHET,hogy tervezünk egy kicsit nagyobb túrát Veszprémig,meg Alsóösre.Ha van kedve valakinek......szóljon a sasa.horvacki@yahoo.com e-mail cimen....
te egy kivételes eset vagy akkor mert én ilyen hibaüzenetet még nem is láttam :D
Én a Razor-os verzióval játszom és tolál jó!

valóban sok szerver 1.4 en megy már de én amiket nyomom oda nem kell még
sziasztok
ez jó kesztyű? 14 ről van 4 re leértékelve...kesztyű
Hát remélem:)Mármint hogy csak gyertya kínja lesz.azért az meglesz de azaz érdekes érted hogymotoroztam már vele előtteis és kutya baja.Jólmegy(ahogy power nélküli rs tud)130-135 a vége am megnéztem.tegnap kezdte ezt el hogy leált.Eddig megvoltam vele elégedve
Szerintem cserélj gyertyát,nekem is az baszakodott,és ugyan ezt csinálta!
De lehet hogy a hideg miatt csak...
de nem baszom ki
De baszdki csak úgy fogja magát 90felé és hip hop leáll aztán tolhattam haza.kb 2km vagy 3.Egyáltalán jelét se adta hogy ő bekaar indulni utánna.
sok levegőt kap. hideg van
De olyan is van hogy kb 3000ernél persze üresbe húznék egy nagyobbgázt és úgylehorkan mint a kurva annya.Azis miértvan? valami gyík van a karbival?:(
nekem iyen akkor van ha meleg van és estére nagyon lehül az idő, akkor nekem is van h 3-4 ezernél behuzom a kuplungot és leesik a fordulat és halott... de csak iyenkor, de iyenkor oyan öblös hangja is van... nem vágom mitől:)))
Elég nagy szarba vagyok. Mais meg tegnapis elmentem ugye motorozni elmentem kb 20km-ert egyenes részen kb 90es tempónál semmi előjel vagy dadogás vagy valami nélkül puff leáll a motor és nemindul be csak kb 10perc múlva talán.Ma perpil azvolt hogy kanyarodni akartam kuplungot behúztam pakolgattam vissza,(vissza akartam fordulni az úton) és ahogy leesett a fordulat eccerűen leállt.És nemindult be.Haza kellet tolni és nem lehetett könnyne tolni mert mintha valami szorult volna benne mintha a hátsó sárvédő telelet volna sárral de nem.Otthon nagynehezen beindult és kb 1000-1500volt az alapjárat majdhogy leált és pöfög pöfög húznék egy egészen picigázt és leál lehorkan.Utánna megint beindítotam ugyanezvolt .Nagyonfinomgázt húzni hogy picit felpörgessel lehorkan és leált. Utána besem indult.Szerintetek milehet a baja? Lécci fikázásokkal kíméljetek hogy misoc így úgy amúgy.jóltudom:)
zsír tricikli...
az uj idomúaknak 3 kereke van és nincs bennük karburátor mert evangélikusok!
csőtök. tudnátok nekem segíteni motor ügybe?
az lenne a kérdésem h. mi a különbség az én 1el régebbi idomos és az új rsek között (nem a motorjára célkzok mert az azthiszem u.a mindenrészében) hanem a kezelhetőség vagyis esetleg váz volt módosítva vagy csak idom meg esztétika,a változtatás?
én most tolam be a motort
Ha már motorozni nem tudtam ma
Tudom hogy ronda is meg szar is, de nem jött az ihlet

KÉP
kúrj bele egy xt 600 blokkot..jövőre én is azt teszem v.színű
Annyira nem vagyok fanatikus egy-két játék van ami mindig érdekel pl Need for Speed sorozat de mivel van lehetőségem egy telefonhívással ingyen megszerezni nem fogom megvenni 10++ ezerért

A szar gumin az életem a másolat ruhán pedig a jó megjelenésem veszhet azzal nem spórolok
Őőőő nekünk épp akad egy 550-es
De az sztem inkább foglalt
ja télleg, utólag is boldog szülinapot a szülinaposoknak :)

ha valakinek van otthon egy elfekvő 550es aprilia blokkja (sxv, rxv), akkor sikítson xD Bele kéne applikálni a motoromba :DDD