Lehetett szentségelés sírkőpakolás közbe Az enyém hálistennek mindig toltótávon belül ragadt meg (10km) szal ezt megúsztam, de most, hogy jó valahogy már nincs meg a bizodalmam vele ígyse
Nah nekem a matraban ragadt meg. Faterom pakolhatta le a teherautorol a sirkoveket h eltudjon jonni a mwntorert. Meg jo h nemkellett cirka 100km hazatwnlnh
én csak annyit tennék hozzá hogy akinek RS-e van vagy volt vagy lesz az mind buzi.
És anyit szeretnék kérdezni hogy meeeennnnnnyiiiiiiii a végsebeeeesééégeeee?
bencce,
sportdokihoz kell valami beutaló? Ja és azt akartam kérdezni hogy csak azt a pályaidomot lehet lefújatni velük amivel versenyzel vagy lehetek olyan pofátlan hogy a 600RR idomot fújatom le velük a kisCBR nemlétező pályaidomja helyett?
én az elektromos moccról egész jó dolgokat olvastam.. persze nem egy benzines szintű dolog de azért a menetteljesítménye elég jó.. amúgy az sv-nek nem hiszem hogy baja lenne kivéve ha nem csukod össze
Engem egyszer az Sp ugy szivatott be , hogy jöttem az akkori csajomtól hazafelé valamikor éjfél után ömlött az eső (mikor mentem még nem esett) kemény 15 fok volt nagyon szakadt az biztos erre egyszer csak megtorpan a motor mondom basszameg nincs benzin még mentem kb 2 km-t egyszer csak elkezd fulladni pakolgatok vissza semmi..... lerohadtam a semmi közepén ÉJJEL szakadó esőben NA jó bukóban elkezdtem tolni a motort kb 3 autós álltmeg h tud-e segíteni mondom nem kell... eltoltam a következő településig aztán hívtam haverékat jöttek trélerrel és felszedtek....
Na akkor gyűlöltem meg az egész 2t mizériát ja utólag kiderült h a gyújtás jeladó baszódott el.....
a vészleállítóval szerintem mindenki beszopja, 1x legalább az életben. Énis simson után futurára váltottam, és újdonság volt az ilyen modern dolog mint "vészleállító" meg ilyenek :)))
Még 11ik hóba volt nekem az első tolásom.Ugye sok eszemmel úgymentme vele hogy végig tartalékon.Ha televolt akkoris.Hát mentem volna be a benzinkúthoz a motorozásból kb 8kmerre lehetett a kút és hát leált benzinhiány miatt:D nem 8kmert kelet tolnom csak 5-6ot de elégvolt azis.Szabadidőbe.Amikor megpihentem majdmeg fagytam de am nemfáztam:)Utánna megtankoltam tele amennyi belefér indítanám nemmegy.Mondom miafpcsavan ezzel . Már coldot írt ki.indítom szivatóval nemmegy.basszamármeg nemigaz nemindulbe eddig mindig pöcröf.Már leültem a motormellé mondom miapicsát csináljak már vele.Felállok és valahogy megakadt a szemem a piros STOP gombon. Hát felvolt csukva.namondom bassszameg.Utána indult és mentem utamra ahol 2Piroslámpán belül egy Calibra majdnem seggberakott meg egy buzu swiftes nézett levegőnek
az szép. :) nekem a futurával volt 8km amikor megszorult, 47es főúton hazafele. élmény volt!
amikor az Rst toltam haza az első szorulás után, az kevesebb km volt, csak én hülye beraktam a nővérem kocsijába a dzsekit meg ilyeneket, azt hazafele meg elkapott a nyári zápor .... :S
csao
És anyit szeretnék kérdezni hogy meeeennnnnnyiiiiiiii a végsebeeeesééégeeee?
bencce,
sportdokihoz kell valami beutaló? Ja és azt akartam kérdezni hogy csak azt a pályaidomot lehet lefújatni velük amivel versenyzel vagy lehetek olyan pofátlan hogy a 600RR idomot fújatom le velük a kisCBR nemlétező pályaidomja helyett?
csak viccvolt :P
Na akkor gyűlöltem meg az egész 2t mizériát ja utólag kiderült h a gyújtás jeladó baszódott el.....
p.ancs@hotmail.com
akkor 1xűen
aprilia
ÁJ lávv
amikor az Rst toltam haza az első szorulás után, az kevesebb km volt, csak én hülye beraktam a nővérem kocsijába a dzsekit meg ilyeneket, azt hazafele meg elkapott a nyári zápor .... :S
én annál messzebbről toltam haza moccot.. :)
figyelj én most vettem uj sílécet... elég jó.