hat ha azt irja ki akkor az van h vki amr használja azt a cd-kulcsot amit generáltál magadnak!
a pb-röl meg annyit h le kell tölteni a legújebb pb frissitőt fel kell tenni és akkor mar be tuddsz menni azokra a seroka is!
de ha nem találsz akkor irj rám msn-en és adok linket!
tök jóóóóó.... Talma első az eddigi tesztelésen. Én ha jól látom akkor a 4-es is leeshetett menetközben a motorjáról mert nemrég még úgy volt hogy koppintja a kancsógyereket és nem használja az 1-es rajtszámot
Nagyon tetszettek a képeid!Nagyon profin megcsináltad!.ha nem nagz kérés megbirnád csinálni Repsol felnijének a szinével?Mert azt tervezem tavaszra csak nagyon félek tole,hogy nem e csinálok hülyeséget....Előre is kösz!
SZiasztok RS 125 ömre kéne első lábtartó mert sikeresen eltört mindkettő....97es a gép,ha valaki tud vagy valami jó bontót az szóljon please, mert lassan itt a jóidőő :P
Dehát akkor abban mi a jó? A HJC cuccokra nem igazán vagyok ráizgulva. A 600RR idomomat se fújják le és még Vácra is ki kellene valahogy jutnom hogy időben tudjak jelentkezni. A box-használat meg a nyíltnapos kedvezmények meg a BR-eshez is járnak
Árban mi a különbség a két egyesület liszensze között?
Amúgy próbáld az All The Seeing Eye nevű progin keresztül (CoD2-nél működött)
http://download.chip.eu/hu/All...
a pb-röl meg annyit h le kell tölteni a legújebb pb frissitőt fel kell tenni és akkor mar be tuddsz menni azokra a seroka is!
de ha nem találsz akkor irj rám msn-en és adok linket!
valami ilyesmit
meg valai pinkbuster...
hogy kő ezt megoldani?
fent van az oldalon... én kedden megyek hozzá f2-re.. vonattal
hát ha nem vagy ráizgulva h 100ezreS bukót 30ért megkapj mert az HJC akkor mind1:)
Árban mi a különbség a két egyesület liszensze között?
tudsz intézni valamit?
akkor valóban érdekekl!