Valóban én is kerestem a hibát a képen, aztán megoldottad helyettem
Baromira bizalomgerjesztő XD hehe hengerben már egerek élnek kb.....
Na ja, sok sikert eladáshoz
jójó h csak gumikalapács, de azért érted :)
én pl ha meg akarnám venni a blokkot, és megnézném a képet, tuti h elmenne a kedvem tőle. Tiszta szutyok, no mind1, ha neked így is megy az üzlet akkor csak jó :D
öcsém Misoc, hát ez jó :)
nem gondoltál még arra ,hogy nagyobb bizalmat keltenél az alkatrészeiddel, ha nem egy fészer közepén atomgedvásan széthányva fotóznád le őket egy marhanagy kalapács mellett?
Sztem nem szamit a lejto emelkedo mert meterre pontosan meri a tengerszint feletti magassagot is. Sztem 3d ben tud szamolni. Es ha sik utrol elkezdek emelkedni es ora szerint tartom a sebesseget a gps sem valtozik. Eleghe szoktam probalgatni mert erdekel a dolog. A telomon pl 3 gps es progi van egyik mer pl0-100 kmh ra vagy 201 m vagy amire beallitom
nem akarok sületlenséget mondani, de ezzel a gpses dologgal az a baj, hogy tudtommal az egyszerű gpsek sík úthoz mérik a sebességet, és ha te lejtőn felfele mész 140el, akkor az lehet sokkal több is (a fizika és a matematika elveit alkalmazva)
namármost ebből nem tom mi igaz? tényleg csak sík úthoz viszonyít? mert akkor az szopás!
Tocka az adatlapod töltsd már ki, nem értem miért szeretnek egyesek "Anonimus"-nak lenni
Csak, hogy kialakuljon rólad is egy képünk!
Sok sikert a kitöltéshez
akkor ezt a mocit nem érdemes tuningolni, úgy jó ahogy kiadták?
végsebességhz mégannyit hogy a gumi magasságával is lehet variálni.
de egyszerű a lánckerék áttétel.
2személlyel is elég erős marad? mivel 2T... a 4T motor meg sem érzi.
az én Scarabeo (150) óra szerint ment 135km/h de mikor toltam neki nem éreztem hogy valóban annyit menne.
JAH SZÍN! nem karcos, piros fekete EXTREMA, de lefestetném arany-feketére.
Baromira bizalomgerjesztő XD hehe hengerben már egerek élnek kb.....
Na ja, sok sikert eladáshoz
én pl ha meg akarnám venni a blokkot, és megnézném a képet, tuti h elmenne a kedvem tőle. Tiszta szutyok, no mind1, ha neked így is megy az üzlet akkor csak jó :D
nem gondoltál még arra ,hogy nagyobb bizalmat keltenél az alkatrészeiddel, ha nem egy fészer közepén atomgedvásan széthányva fotóznád le őket egy marhanagy kalapács mellett?
APRILIA ROTAX 122-es blokk bontva elado:
henger,fötengely,váltó,kuplung,gyujtás,karbi,powersze
lep koplet,
stb.......
érd:misoc160@freemail.hu
705377495
namármost ebből nem tom mi igaz? tényleg csak sík úthoz viszonyít? mert akkor az szopás!
p3dr01@freemail.hu
köszi
Csak, hogy kialakuljon rólad is egy képünk!
Sok sikert a kitöltéshez
Látom képbe vagy motorok tekintetében....
akkor ezt a mocit nem érdemes tuningolni, úgy jó ahogy kiadták?
végsebességhz mégannyit hogy a gumi magasságával is lehet variálni.
de egyszerű a lánckerék áttétel.
2személlyel is elég erős marad? mivel 2T... a 4T motor meg sem érzi.
de mondjuk egy 160as hengerrel? van valakinek olyan?
az én Scarabeo (150) óra szerint ment 135km/h de mikor toltam neki nem éreztem hogy valóban annyit menne.
JAH SZÍN! nem karcos, piros fekete EXTREMA, de lefestetném arany-feketére.