Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint kezdesz kiidegelni! A rohadt oprendszered nem ilyen elven műxik elvileg?
Vagy neked jogtiszta van?

kb. 3 perc alatt találtam meg a programod!
Az más téma,hogy nem tudod,hogy hol vagy miről kell leszedni
jo gép
mindenre van kis kapu egyértelmű, de én ezt még nem találtam sehol se ami nem jelenti azt hogy nincs. de gratulálok ha te ezt megoldó hozzá rendelt sorozatszám alapján ...
te láttál már olyan szoftvert amit nem lehet törni?
azért nem tudod utána feltenni mert emailen vagy smsben CD-sorozatszámot utána kapsz rá pár percre egy SITE kódot és egy MID kódot és ezeket a program használatához be kell regizni a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak és azután a program használható lesz. és így tuti hogy nem tudod újra telepíteni a cd-t mert mindig új kódot kell írni .... kipróbáltam de ha gondolod majd bescannelem a tájékoztatót
én is ott vizsgáztam. 0 hibám lett
hagytam.. picsába már
kihatyam egy tud-ot.. nem tud mindent...
tehát nyilván a gépről szerzi az infot h ne engedje magát feltenni még1X... az pedig mindenkinek a saját szerencsétlensége ha nem mindent eltüntetni ami a progival kapcsolatos...
és azt elmondanád tuning h h csinálja a CD? a nem írható vizsgaprogis cd-t felteszed és utána akinek nincs irója beleivódik a nem írható cd-be h többet ne lehessen feltenni...... grat
dell orto vhsb 34 siktolyattyus karbi elado,15k
azér ne hagyatkozz arra a progira mert semmiköze ahhoz amin vizsgáztatnak
Amúgy a motorom darabokban és kezdek megint agresszív lenni azt mondják......
itt vannak gyakorló lapok, ez olyan mint a vizsga
amúgy nekem az eredeti cd van meg benne van az árban csak annyi a bibi hogy egyszer lehet feltelepíteni utána pedig a cd kuka ... azért az NKH se hülye
Tudom, hogy sajt magát variálja k*rva sok módon
De már meg is van
Sok idő kellett hehe
az csak hasonló program.nem u.az sajna :(
Rendszergazda ismerős kell és pont akko-pont azon a gépen kell ülnöd!

a gerebenbe akkor pont senki?
No mind1,úgyis lesz pótvizsga :D
Srácok ez melyik program is, asszem le lehet tölteni.
régen megvolt, csakhát újrainstall aztán eltűnt...
én reggel 7:50re megyek, CSEPEL
én petzválba megyek...
ha valaki a vas gereben -be megy annak tok segíteni
én is holnap megyek,1re
gyerekek én meg holnap a vizsgán egy ilyen szép zöld szöveget szeretnék láttni mint a képen
jaja tőlük és vájá már kevesebbet mondtam mert rs50 és kisebb a fülület, itt ahol én lakok ide már rendeltek ilyen rs re szettet az volt az oldal idom ra 62e a tankra 17e a far idomra megint 15 körül, mondjuk ahoz képest h a hawernak a gsxr 1000 re volt csak az oldal 110 e
mármint 7 összesen, és 4et csináltam eddig meg...
12-től hüyét is kapnék....
összesen 7 vizsgám volt, és ebből 3 a következő 3 napban lesz. tehát holnap holnapután és azután. jó lenne mindegyiken átmenni, de sztem az 1ik bukta lesz... méghozzá a csütörtök sztem:)
ja dettó. Bencce neked hány vizsgád van össz? nekem tán vagy 12. agyam eldobom. még a héten lesz vagy 4....