azt hittem te eredetiben veszed a játékokat.... még iyet! mi lesz a következő lépésed? heidenau gumi meg utángyártott idomok a SV-n és "who the fuck is dolce gabbana" póló?
le kel tölteni a patch-ot amit fel kell tenni!utanna szentem töltsd le az x-fire programot
csin a nevet és utanna amr keresi is a servert!katt azegyik serora és már lehet is ganelni!
figyelj tuning ezek a progik algoritmusok alapján számolják a cd-keyt.... szted minden külön cd-nek más a kulcsa? a nagy faszt... ezeket a cd-ket nyomják, és nem cd íróval csinálják tehát mind1iknek ugyanaz a generátora csak épp más kulcsot használ... ezért müxenek a key generatorok...
na már most a te cd-d nem tud semmihez sem viszonítani mivel ugye írni nem tud rá, ezért ha 2X nem tudod feltenni akkor az azért van mert pl windows reg. adatbázisában pl bennemaradt... vagy amit még el tudok képzelni h ha sms-ben kapod a kódot akkor dátum alapján oszt... akkor meg annyi h a rendszeridőt visszaállítod... ami 1er működött egy kóddal, az fog 2X is....
scoe a programot én is megtaláltam, de megint nem értesz ... ez a cd tartalmazza az összes kérdést amiből lesz a vizsga ! ami neten van azok pedig tört változattok és csak a kérdések egy részét foglalják magukba .... és a 2 nem u.a.
egyébként itt hideg van:S