hülyegyerek?nem gépmögöl kéne arcoskodni kis szarházi. remélem jöszn teis mátrázni tavasszal majd találkozunk addigmeg jólhúzdmeg magad.ott majd mondhatod nyugodtan neféljé.én nem a hawerodvagyok hogy hülyegyerekezel kis csicska.rem eltolod a pofádat mátrázni
felhívsz egy faszom bontót vagy a márkakereskedét! mit nem értesz ezen hüyegyerek? szted az idomokat máshonnan szokás beszerezni ehhez a szarhoz mint az alkatrészeket? nem...
Ilyen bizbaszt szeretnék venni az RS-re, hol találok ilyet és kb mennyi árba? az enyémre rámenne mert oylan mintha ennek helye lenne de az enyémen mintha nemakarna lenni helye
Fábi olyan mint egy kísértet Őt azzal lehet megidézni a fórumon ha háromszor egymásután kimondod, hogy "versenyszabályzat" és a hátadmögé köpsz De most komolyan. Szinte soha nem írsz, de amint szóbakerül a 125-ös DT, azonnal megjelensz
Nah hát azért meg van a véleményem a cikk írójáról. Ez csak az ő szegénységi bizonyítványát igazolja h nincsenek barátai akikkel jól tudná magát érezni ( amihez nem kell feltétlenül csont részegnek lennni) egy kicsit szórakozni, lazítani. Egy tipikus köcsög nethuszár meg is érdemli maradjon is otthon
Én ahova megyek ott lessz baráti köröm nagy része, rég nem látott ismerősök szóval garantált a jó szórakozás.
Aki meg otthon marad annak jó tv-zést
Hát első versenyeken nem lesz reszelve a henger, de ha látom hogy kicsit jól elhuznak célegyenesben vagy kigyorsitáskor, hááát akkor felbasz az ideg és megy bele a 160-as reszelve
Minek nem nézte meg mit vesz?
"álltalén nem misonc sara szerintem a powermizériája sem
ezt is levette róla misoc
Én ahova megyek ott lessz baráti köröm nagy része, rég nem látott ismerősök szóval garantált a jó szórakozás.
Aki meg otthon marad annak jó tv-zést