Hát nemtom..., ha TÉNYLEG valaki ellenőrizni fogja, hogy széria motorok mennek e, akkor bukta, meg szerintem kurva nagy ÖNÁTVÁGÁS reszelt motorral indulni széria motorok ellen.
Én inkébb lennék becsületesen a mezőny hátsó harmadában(melleseg mindenképpen ott lennék:) mint az elejében menni csalással, és látni, hogy csak egyenesben tudok feljönni, annak aki kanyarban elmegy... Amikor verseny után hazamennék, rosszul érezném magam.
zsóótirs: majd ahhogy melegszik az idő előjönnek az álltalad említett fiatalemberek csak most fáznak és amúgy is a pláza előtt most nincsen senki nincs kinek feszíteni....
2oldallal előbb lefikáűzták amit mondtam... és most meg ezt írtad...
majd ahhogy melegszik az idő előjönnek az álltalad említett fiatalemberek csak most fáznak és amúgy is a pláza előtt most nincsen senki nincs kinek feszíteni....
bohóckodjál te a mátrában. nem megyek mátrázni. gyere te pályázni. 25X le lett írva már, h mit honnan lehet beszerezni. az h te csicska vagy és nem érted ezt meg nem az itteniek hibája. végre lekoptak azok az emberek akik azt kérdezik h mennyi a vége és h gyorsul, erre jössz te h hol lehet idomot beszerezni. mert ha azt kérdezed hol lehet bele oyan cuccot kapni ami nem gyári akkor ok. de h ennyit ne tudj magadtól kitalálni.
mert mi lesz ha élőben meglátsz? lepofozol?
Én inkébb lennék becsületesen a mezőny hátsó harmadában(melleseg mindenképpen ott lennék:) mint az elejében menni csalással, és látni, hogy csak egyenesben tudok feljönni, annak aki kanyarban elmegy... Amikor verseny után hazamennék, rosszul érezném magam.
2oldallal előbb lefikáűzták amit mondtam... és most meg ezt írtad...
Maradj már magadnak
Zárójelbe megjegyezném,hogy te emberkedsz a gép mögül
mert mi lesz ha élőben meglátsz? lepofozol?