Figyi amikor hozzam került az eggyik vezeték szét volt vágva mert valami okos azt hitte hogy majd ezzel kinyitja az elektronikat. Lemegyek kibontom rólla a szigszallagot és lefényképezek mindent.
Szevasztok most álok motor vétel elött é erősen dőlök az rs 125 felé. Lenne néhány kérdésem mert sokan mondják hogy fasza motor. Na hát a kérdések igazából hogy egy 1998-2002-es közötti alap folytás nélküli rs kb végre hol van mert ha veszek egyet akor mindenképp tesztelem hogy hogy megy kettő erőben gondolom faszán ott van ha valóban anyit megy mint amenyit mondanak 3 a tuning cuccok meilyne árban vannak hozzá itt gonolok kipuf negyobb köbcentis henger valamint áttétel változtatá. és hogy ezektől menyire nővekszik a teljesítmény valamint a végsebesség. mert sokan mondják hogy csak áttételt modosított és semmi több és jóvolt gyorsabban ment de hát ezzel vele jár hogy gyengéb is lett. na hát ezek a kérdéseim vannak jah és hogy alpjában megbízható motor? ha szervizelve van mert nem szeretném hogy hamar alkatrész cserére szoruljon. elöre is köszi a választ
Tehát van egy elektronika, egy behúzó mágnes, nem motor, vagy Te a mágnest érted motoron? Van Egy ház amit a hengerhez fogatsz hozzá, amiből jön a bowden, és a powerkés.
Nekem van egy ilyen power kittem, a vezetéke az eggyik forrasztva volt, de az egyik haverom kipróbálta, és működik, én 20ért odaadom, és ha nem működik amikor beszereled akkor visszaveszem, feltéve hogy a postaköltséget elválalod.
1 tökéletesen működő nyitott szettet 30ba megvennék és akkor holnap küldheted is ... de ha nemműködig 2hét után (akkor lessz beszereltetve szerelővel akkor visszaküldöm)
nem zsir uj csak képet küldtem hogy mit is tudok adni 35-ért.
van 4 garnitura koplet power szettek lehet válogatni ki is lehet probálni van otthon rs 125-öm ha el tudsz jönni ki is probáljuk hogy lásd hogy müködik.
mert nekem senki nem hisz, de én állok elébe minden megoldásba benne vok.
mi az hogy a versenyzőknek nem tudtam elmenni ?
A Juhász Dáviddal mentem együtt. Egy v két supermotos volt aki gyorsabb volt nálam de akkor még majdnemhogy széria volt a motor
/ a Tálmás kép nincs összevágva! /
van 4 garnitura koplet power szettek lehet válogatni ki is lehet probálni van otthon rs 125-öm ha el tudsz jönni ki is probáljuk hogy lásd hogy müködik.
mert nekem senki nem hisz, de én állok elébe minden megoldásba benne vok.
A Juhász Dáviddal mentem együtt. Egy v két supermotos volt aki gyorsabb volt nálam de akkor még majdnemhogy széria volt a motor
/ a Tálmás kép nincs összevágva! /
egy rakatt szart amit itthon huzogatok a faszom helyett