ma volta tárgyalás a balesetem miatt.
4 hónap börtönbüntetés 2 évre felfüggesztve. 40 e ft pénzbírság
160 ezer ft bünügyi költséget ki kell fizetnem egybe!
a jogsimat 2 év 4 hónapra elvették ami lejárt mert beleszámították a baleset óta eltelt időt. viszont újra kell vizsgáznom...
Eladó egy gyári és szalon állapotban lévő aprilia rs 125 típusú motorkerékpár, magánszemélytől! Magyarországon vásárolt fél éves motor, szervizkönyves(1000km-es, 4000km-es kötelezőszervizek megvoltak, márkaszervizben), rendszámos(a1-es jogosítvánnyal is vezethető), garanciális(4.5fél évig), törzskönyv, forgalmi, pótkulcs, gyári szerszámkészlet, használati útmutató(teljes leírás), garantált kilométer futás leellenőrizhető(városban használt, pályán nem volt, bájáratása szakszerűen történt)gumikon még megvannak a szőrök! Új design-os! Gyári extrák:E-H tárcsa radiális 4dugattyús féknyergekkel, hátul állítható rugóelőfeszítés, fedélzeti számitógép(digitális kijelzőn:köridőmérő, óra, napi km, össz km, motorhőfokmérő+...)! Hitel megoldható! EZ AZ ÁR CSAK DEC 5.-IG ÉRVÉNYES, UTÁNNA VISSZA TESZEM AZ ELŐZŐ ÁRAT PICIT LEHET HOGY MÉG ENGEDEK BELŐLE, DE EZ SZERINTEM TELJESEN KOREKT ÁR EZÉRT A MOTOR ÉRT!(GYAKORLATILAG ÚJ MOTORT KAPSZ)!
ma volta tárgyalás a balesetem miatt.
4 hónap börtönbüntetés 2 évre felfüggesztve. 40 e ft pénzbírság
160 ezer ft bünügyi költséget ki kell fizetnem egybe!
a jogsimat 2 év 4 hónapra elvették ami lejárt mert beleszámították a baleset óta eltelt időt. viszont újra kell vizsgáznom...