akkor a fesszabra igényt tartanék, a másik pedig nem a power meg nem a relé, hanem a kormányon van egy elektronikai vezérlő, egy kis fekete doboz, olyan kellene még nekem
Szia,
Érdeklődni szertnék a feszültség szabályzó után? Mennyiért tudnád eladni? Meg érdekelne egy elktronikus vezérlő ami a fejidom takarásában van? Annak nem tudom mi a neve.
Előre is kösz.
Lehet át kéne mosni Trisóval a hűtődet elképzelhető hogy sokáig volt csapvízzel használva és lerakódott benne egy csomó szar amiatt nem hűt normálisan!
jó neked, én már kivettem a termosztátot is ,és még úgy is 100 fokot mutat. ha húzom ha nem. az előző dugót kilukasztottam az állandó 120 fokkal,akkor még benne volt a termosztát.Nem értem forgatja a vizet mégis meleg.Vagy műszer nem jó.
Érdeklődnék kinek hány fokon dolgozik a pegája?Nekem ha normálisan megyek vele nem kapcsol a power akkor 60-65fok ha pedig powerozok akkor megy fel 80 köré!Ez normális?
ami a povert vezérli ara gondolsz? vagy relére gondolsz?
Érdeklődni szertnék a feszültség szabályzó után? Mennyiért tudnád eladni? Meg érdekelne egy elktronikus vezérlő ami a fejidom takarásában van? Annak nem tudom mi a neve.
Előre is kösz.
Üdv.: Zoli
Tudna abban valaki segíteni, hogy hogyan lehet a teleszkópban a legegyszerűbben olajat cserélni? (Azok kívül, hogy vigyem el szerelőhöz ) Köszi
nem érdekell a pegaodra 1 fekete ülés?
http://www.kepesmotor.hu/april...
Aprilia Sr robogót beszámolnék reális áron!
amugy okés
de csak vilával együtt adom cak pak 10e
adatlapomon az elérhetőség