ÜDV!
Van egy rotak 123 vasperselyes hengerem.Annyi hibával,hogy a henger kívül a víztérnél repedt volt, alu ragasztóval megragasztva(működő).Ha valakinek kell...Ezen kívül sem amal trafó,membrán,váltó kuplung...
Szép napot!
Köszönöm szépen Zsolti a visszautalást! Holnap dobom a cuccot postára! Cserébe most nem érdekel semmi sajnos, így a gumi a marad..mindenből van majdnem 2db-om Korrekt voltál, nem felejtem el
Szia Zsolti! Írtam emailt! Ha valami kellene Neked, akkor mondjad, hátha van most. Tegnap szereztem egy 150/70-es hátsó gumit, még használható állapotban repedezettsége nem nagy, 2007-es METZELER.
Kellene hírtelen pár cucc a mocimhoz:
de ami nagyon kell:
kerek műszerfal a hozzá tartozó idommal,
km csiga, spirál
a fordulatszám mérőhöz is egy spirál,
plexi
hátsó teló
első, hátsó gumi
Hali! Elnézést kérek mindenkitől akitől az aprilia alkatrészek felől érdeklődtem de idő közben elcseréltem a motort. Kérlek ne haragudjatok.! Köszönöm a megértéseteket.
elado egybe 1 rotax 123 blokk csak gyújtás és hengerszet hiányzik!
más minden megvan és tökéletes!
azon kivül még rendeteg af1 alkatrészem van! OLCSÓN!
tel. 06307316232
Van egy rotak 123 vasperselyes hengerem.Annyi hibával,hogy a henger kívül a víztérnél repedt volt, alu ragasztóval megragasztva(működő).Ha valakinek kell...Ezen kívül sem amal trafó,membrán,váltó kuplung...
Szép napot!
valakinek van esetleg am3 - 4 - 5 blokkhoz robbantott abraja vagy repair menual? surgos lenne
elore is koszonom!
Ha a futuráé jó hozzá akkor tudok adni teleszkópot,fordulatszámmérő spirált,hátsó kereket gumistól.
cimem:czegledizsolt@freemail.hu
olcsón! van rotax 123 blokk gyújtás és hengerszet nélkül 20e
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
de ami nagyon kell:
kerek műszerfal a hozzá tartozó idommal,
km csiga, spirál
a fordulatszám mérőhöz is egy spirál,
plexi
hátsó teló
első, hátsó gumi
kb ennnyi kinek mi van írjatok! :)
Eredeti olasz Veglia.
más minden megvan és tökéletes!
azon kivül még rendeteg af1 alkatrészem van! OLCSÓN!
tel. 06307316232